S PANTOVČAKA U KUTJEVO: / Bivši savjetnik predsjednice postao šef ugledne tvrtke

Image

Savjetnik predsjednice Kolinde Grabar-Kitarović Mladen Pavić s današnjim danom zasjeo je u fotelju predsjednika Uprave Kutjeva d.d., vlasnika Envera Moralića.

16.9.2016.
7:20
VOYO logo

Mladen Pavić, koji je javnosti postao poznat kao glasnogovornik u vrijeme mandata ministra poljoprivrede Petra Čobankovića, imenovan je novim predsjednikom Uprave Kutjeva. Vlasnik tvrtke Enver Moralić, razriješio je dužnosti dvoje članova uprave i Paviću dao sve ovlasti u ruke. Na dužnost je tako, piše Poslovni dnevnik, stupio danas.

Pavić je diplomirao na Veterinarskom fakultetu i prvi posao našao na Hrvatskoj televiziji 1999. gdje je kao novinar radio do 2004. godine. Tada postaje Čobankovićev glasnogovornik, a ministar ga iz poljoprivrede potom za sobom vuče na istu poziciju i u Ministarstvo regionalnog razvoja da bi se obojica poslije velikih prosvjeda 2009. ponovno vratili u poljoprivredu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Image

Nizao je glasnogovorničke godine bez ijednog gafa, a posebno je u medijskom prostoru ostao zapamćen iz razdoblja afere "kravljeg ludila", kad je redakcije puna 24 sata bombardirao izvješćima o stanju krave Šane i nalaza goveđe spongiformne encefalopatije (BSE), što je bio prvi slučaj "kravljeg ludila" u RH.

Godine 2010. Ivo Sanader ga imenuje predstojnikom Ureda za odnose s javnošću i glasnogovornikom Vlade RH, gdje ostaje do 2012. radeći i u timu premijerke Jadranke Kosor. Poslije parlamentarnih izbora 2012. otišao je u privatni biznis, da bi se angažirao u predsjedničkoj kampanji Kolinde Grabar Kitarović, kojoj potom postaje savjetnik.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo