RYANAIR NAPOKON DOLAZI U ZAGREB? / Irski niskotarifni avioprijevoznik sutra održava dosta zanimljivu pressicu

Image

Čini se da Ryanair u Zagrebu otvara bazu i pokreće niz linija, a sve će se saznati točno sutra na tiskovnoj konferenciji

29.3.2021.
20:40
VOYO logo

Irski niskotarifni avioprijevoznik sazvao je tiskovnu konferenciju za sutra, 30. ožujka, na kojoj će se medijima obratiti predsjednik Uprave Ryanaira i predsjednik Uprave Međunarodne zračne luke Zagreb. Iz poziva za tiskovnu konferenciju može se iščitati samo jedno - Ryanair napokon dolazi u zagrebačku zračnu luku, javlja Croatian Aviation.

Nakon što je godinama Zračna luka Zagreb bila u deficitu što se tiče niskotarifnih prijevoznika i linija, sutra ćemo doznati što će se to (i kada) promijeniti s dolaskom ovog poznatog avioprijevoznika u Zagreb. Neslužbeno, Ryanair će u Zagrebu u listopadu otvoriti bazu i pokrenuti niz linija, a o kojim se linijama radi morat ćemo pričekati do sutra.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U kuloarima se već mjesecima priča o dolasku Ryanaira u Zagreb, predstavnici aviokompanije već su nekoliko puta bili u Zagrebu kako bi dogovorili detalje novog projekta - projekta kojim će Zagreb napokon dobiti niz linija i omogućiti povoljna putovanja iz i prema hrvatskoj metropoli.

U veljači je Croatian Aviation prvi pisao o novom dodatku incentive programa zagrebačke zračne luke, koja je upravo time odlučila privući nove prijevoznike u Zagreb. S obzirom na uvjete, bilo je jasno kako zračna luka cilja na niskotarifnog prijevoznika a najava tiskovne konferencije potvrđuje kako su u tome bili i uspješni.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo