RUŽA TOMAŠIĆ DOBILA PRIJETEĆU PORUKU U BUKETU CVIJEĆA: / 'Udbašico Bosanka! Ako ne progovoriš javno ćemo te prokazati!'

Image
Foto: Dusko Jaramaz/PIXSELL/Facebook

Ruža Tomašić dobila je prijeteću poruku u kojoj netko tvrdi da je udbašica kodnog imena 'Bosanka'

9.3.2020.
13:46
Dusko Jaramaz/PIXSELL/Facebook
VOYO logo

Hrvatska političarka, eurozastupnica i dopredsjednica Hrvatske konzervativne stranke, Ruža Tomašić, objavila je na Facebooku prijeteću poruku koju je dobila u buketu cvijeća na skupu Suverenista u Koncertnoj dvorani Vatroslava Lisinskog. Naime, u poruci je anonimni pošiljatelj Tomašić optužio da je udbašica kodnog imena "Bosanka" te zaprijetio da će je javno prokazati ako ne progovori o navodima.

"Dočekao me buket cvijeća u Lisinskom, gdje su Hrvatski suverenisti predstavili programske smjernice za nadolazeće izbore. Nešto što je na prvu izgledalo kao lijepa gesta, ispostavilo se kao prijetnja. S buketom je došla i poruka u kojoj neimenovani pojedinci prijetećim tonom i bez ijednog dokaza nabrajaju moje navodne grijehe i najavljuju akciju protiv mene.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pa dobro, junačine, kad ste tako veliki domoljubi, prokažite me! Dajem vam tjedan dana da izađete iz anonimnosti i iznesete sve navodne dokaze koje imate protiv mene. U protivnom ću ja, uz pomoć policije, morati krenuti u potragu za vama. Buket je završio u smeću, ali poruku čuvam", poručila je Tomašić te priložila fotografiju poruke.

Što točno piše u poruci?

"Udbašico Bosanka! Ima da danas na skupu javno kažeš o sebi, djelatnosti u Udbi i svom kodnom imenu Bosanka. Ima da nam kažeš tko je pripremio ubojstvo dopredsjednika HSP-a Ante Paradžika. Ima da nam kažeš o svom sinu i bivšem suprugu u Srbiji. Ima da nam kažeš o svom šefu Josipu Perkoviću.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Mi se nalazimo u dvorani Udbašico Bosanka i ako danas ne progovoriš javno ćemo te prokazati. Akcija slijedi", piše u poruci.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo