as u rukavu / Rustem-paša otkriva tko je Fatmin tajni obožavatelj!

Image
Foto: RTL

Niti sam sultan niti sultanija Hurem ne znaju da Rustem već ima asa u rukavu, kojim će uništiti Fatmu i vratiti Mihrimah u svoje naručje.

22.3.2014.
11:28
RTL
VOYO logo

Nakon saznanja da se kćer Mihrimah želi rastati, Sulejman je odluči savjetovati da o tome još malo razmisli, tješeći pritom i utučenog Rustem-pašu. No, niti sam sultan niti sultanija Hurem ne znaju da Rustem već ima asa u rukavu, kojim će uništiti Fatmu i vratiti Mihrimah u svoje naručje. Što je naumio Rustem-paša, doznat ćemo u nedjelju, 23. ožujka, u novoj epizodi „Sulejmana Veličanstvenog“ na RTL Televiziji!

Image
Foto: RTL



Pripreme za odlazak u Perziju su na vrhuncu. I dok janjičari i ostala carska vojska čekaju Sulejmanov znak za polazak u pohod, Sulejman nikako da povrati zdravlje uz nemirnu i neposlušnu djecu. Nedugo nakon što je doznao za Mustafino tajno vjenčanje, od Fatme sazna da se Mihrimah želi rastati. Sulejman shvaća da je njegova kćer nesretna u braku s Rustemom, no ipak je zamoli da još jednom promisli o svemu dok se ne vrate s pohoda. Isto poruči i neutješnom Rustemu, koji se zbog ove situacije odriče svog položaja. Međutim, Rustem ubrzo dozna da iza Elkasovog pisma upućenog Mihrimah stoji upravo sultanija Fatma, koja polako i uz veliku dozu opreza otvara svoje srce mladom Elkasu Mirzu, bratu perzijskog šaha!

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: RTL



S obzirom da je postavljen kao čuvar prijestolja dok su mu otac i braća na pohodu u Perziju, princ Selim odluči prekinuti agoniju koju stvaraju Dimitri i njegova žena Eftalija. Za to vrijeme, Mustafa traži osobu koja je Sulejmanu otkrila za njegov brak, a Hurem posjeti Zumbul-aga.

Je li Rustemova osveta na pomolu, doznajte u novom dvostrukom nastavku serije „Sulejman Veličanstveni“ u nedjelju u 20 sati na RTL Televiziji!

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo