PRVI ROĐENDAN 'MOSTOVA' / Rundek uoči posebnog zagrebačkog koncerta na poklon dobio videospot

Kao i sama pjesma, nastala od Isabelinog rifa, Ducinog raštimanog klavira i Rundekove melodije i riječi, ovaj video, ističu, slavi život "malog čovjeka"

7.6.2016.
9:38
VOYO logo

Ususret rođendanu albuma "Mostovi" i prvom koncertu ljetne turneje koji će se održati 29. lipnja u Zagrebu, Rundek Cargo Trio predstavlja spot za peti službeni singl - pjesmu Džaba koji će biti dostupan isključivo na YouTube kanalu Menarta.

"Džaba je najjeftinija pjesma na našem albumu koji upravo slavi svoj prvi rođendan. Zapravo, ona je besplatna i kad kupujete album, nije uračunata u cijenu. Tako je i njen spot besplatan. A kako se zove ono što je besplatno? Zove se poklon! Jovana Krstanović, montažerka s desetinama video klipova u svojoj bogatoj karijeri, od srca nam je poklonila ovaj tako lijep i dirljiv uradak", izjavio je Darko Rundek.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kao i sama pjesma, nastala od Isabelinog rifa, Ducinog raštimanog klavira i Rundekove melodije i riječi, ovaj video, ističu, slavi život "malog čovjeka".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Koncertom koji će se održati 29. lipnja u sklopu programa "35. Večeri na Griču", Rundek Cargo Trio proslavit će rođendan „Mostova“ i zagrebačkoj publici pružiti još jedno nezaboravno glazbeno putovanje pod zvjezdanim nebom i predivnim pogledom na grad. Mjesto radnje je Plato Gradec, početak u 21 sat, a bit će to i posljednja  svirka Rundek Cargo Trija u Zagrebu do kraja godine.

Ulaznice možete kupiti online putem sustava Eventim i na svim prodajnim mjestima istog sustava po cijeni od 100 kuna.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ukoliko ih ostane, na dan koncerta cijena će iznositi 120 kuna.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo