a arena poluprazna / Rukometni savez otkrio razočaravajuć podatak: za jučerašnji dan ostalo je tek 400 karata

Image
Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL

Jedini zaključak koji se nameće jest taj da su navijači koji su imali karte jednostavno odlučili - ne doći na utakmicu

19.1.2018.
14:38
Sanjin Strukic/PIXSELL
VOYO logo

Hrvatska rukometna reprezentacija jučer je na jedvite jade uspjela svladati Bjelorusiju u prvoj utakmici druge faze Eura u zagrebačkoj Areni

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Blijeda predstava Hrvatske bila je još izraženija zbog činjenice kako je Arena bila poluprazna, pa je atmosfera bila poprilično 'kazališna' - barem u usporedbi s onom iz splitske Spaladium Arene. 

No, ono što je Hrvatski rukometni savez danas otkrio moglo bi itekako iznenaditi javnost.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naime, iz krovnog tijela hrvatskog rukometa otkrili su kako je za jučerašnji dan ostalo tek 400 karata koje se nisu prodale. 

Dakle, od 13-ak tisuća karata koliki je kapacitet Arene za ovo Europsko prvenstvo, Norvežani su ih imali tek 800. Kako je Norveška svoju utakmicu protiv Srbije završila oko 20 sati, recimo da su Norvežani napustili tribinu i nisu ostali na Hrvatskoj. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zbrojimo li tih 800 s 400 karata koje nisu prodane, ispada da je Arena trebala biti popunjena s nešto manje od 12.000 navijača, a jučer je tijekom susreta bilo vidljivo kako je bila upola prazna. 

Dakle, jedini zaključak koji se nameće jest taj da su navijači koji su imali karte jednostavno odlučili - ne doći na utakmicu. Prilično razočaravajuć start druge faze Eura po pitanju navijača, zar ne? 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

ZA ELISU
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo