MAESTRALNA RAPSODIJA! / Rukometna euforija zahvatila Hrvatsku! Reprezentaciju na RTL-u pratilo gotovo 950 tisuća gledatelja

Image
Foto: DPA/PIXSELL/PIXSELL

'Vrijeme je za rukomet' najbolji uspjeh ostvarila je nakon utakmice, kada su u studio stigle i prve reakcije naših igrača i izbornika nakon fenomenalne pobjede. Tada je emisija ostvarila prosječnu gledanost od više od 600 tisuća gledatelja

13.1.2024.
14:57
DPA/PIXSELL/PIXSELL
VOYO logo

Maestralnu rukometnu rapsodiju hrvatske rukometne reprezentacije na RTL-u je pratilo gotovo 950 tisuća gledatelja u ukupnoj populaciji, čime je RTL-ov program bio dvostruko gledaniji od prvog konkurenta.

U ukupnoj populaciji trijumf hrvatske rukometne reprezentacije sinoć je, prema prvim neslužbenim rezultatima, bio najgledaniji u svom terminu s izvanrednih 43,4% udjela u gledanosti (SHR). Cijelu utakmicu pratilo je gotovo 775 tisuća gledatelja u ukupnoj populaciji (21,5% AMR)! U najgledanijim minutama je utakmicu Hrvatske i Španjolske pratilo gotovo 950 tisuća gledatelja u ukupnoj populaciji te je time rukometni sraz Hrvatske i Španjolske na RTL-u bio dvostruko gledaniji od prvog konkurenta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Rukometna groznica bila je najgledanija i u komercijalnoj ciljnoj skupini 18 - 59 sa 46,8% udjela u gledanost (SHR), kao i 'Vrijeme je za rukomet' sa 41,2% udjela u gledanosti, a RTL je aposlutni pobjednik udarnog termina sa 34% udjela u gledanosti (SHR).

Prije i poslije napetog dvoboja, gledatelji su na RTL-u imali priliku pratiti specijalnu emisiju 'Vrijeme je za rukomet' u kojoj je voditelj Marko Vargek sa stručnim komentatorima i rukometnim legendama Goranom Špremom i Jakovom Gojunom analizirao hrvatsku i španjolsku reprezentaciju, kao i ostvarene rezultate.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
NAKON TRIJUMFA /

Perkovac: 'Spavao sam tri sata, samo nek mi pobjeđujemo, a ja da ne spavam, bit će sve u redu'

Image
NAKON TRIJUMFA /

Perkovac: 'Spavao sam tri sata, samo nek mi pobjeđujemo, a ja da ne spavam, bit će sve u redu'

Emisija 'Vrijeme je za rukomet' najbolji uspjeh ostvarila je nakon utakmice, kada su u studio stigle i prve reakcije naših igrača i izbornika nakon fenomenalne pobjede. Tada je emisija ostvarila prosječnu gledanost od više od 600 tisuća gledatelja (16,9% AMR) u ukupnoj populaciji, dok je udio u gledanosti iznosio 37,3%. U najgledanijem trenutku uz emisiju je bilo gotovo 650 tisuća gledatelja u ukupnoj populaciji.

Rukometna euforija zavladala je Hrvatskom, a urednik i voditelj emisije 'Vrijeme je za rukomet' ne krije oduševljenje zbog impresivnog rezultata naše reprezentacije. "I Šprem i Gojun su osjećali da možemo pobijediti Španjolsku, ali ovakvu rapsodiju, moramo biti iskreni, nismo očekivali! Čestitam našoj reprezentaciji i stožeru, učinili su nas ponosima", sretan je Vargek. Zahvalio se i gledateljima koji su prepoznali kvalitetu emisije 'Vrijeme je za rukomet', a potom se osvrnuo i na ples koji je s Goranom Špremom izveo uoči utakmicu Hrvatske i Španjolske. "Ples je bio za prvu utakmicu, no polako, pripremamo još iznenađenja", dodaje kroz smijeh urednik RTL Sporta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sreća zbog hrvatske rukometne rapsodije ne jenjava, no izbornik Perkovac bio je jasan - zadatak je pripremiti se za iduću utakmicu, a ona je na rasporedu već sutra! "Austrija je neugodna reprezentacija, ali ako ponovimo ovakvu igru, malo koja reprezentacija, osim Danske i Francuske, se može nositi s Hrvatskom", zaključio je Marko Vargek i pozvao gledatelje da i sutra budu uz RTL i emisiju 'Vrijeme je za rukomet'.

'Vrijeme je za rukomet' - sutra od 19.45 sati samo na RTL-u!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

POGLEDAJTE I VIDEO Rapsodiju Hrvatske komentirao i fenomenalni Šoštarić: 'Znao sam da možemo...'

Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo