postat ćete ovisni / RTL vam donosi novu dramsku seriju, ali i novu ljepoticu!

Prije odlaska na ljetnu stanku, vrijeme je da vam predstavimo novu RTL-ovu dramsku seriju, čije je snimanje počelo ovih dana, i to u blizini Zagreba. U središtu priče je ljubavni par kojeg čine dobro vam poznati Filip Juričić te makedonska glumica Jelena Jovanova, koju predstavljamo u prilogu.

23.6.2013.
16:49
VOYO logo

Previše još ne smijemo otkriti, ali ono što se već sad zna je da se na ovom setu kuha dramska serija koja će izuzetno ambicioznom produkcijom i novim idejama biti pravo televizijsko osvježenje.

Među glumcima nalaze se mnoga već svima poznata imena, ali svijetla reflektora ipak najviše prate ovu ljepoticu. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Makedonka Jelena Jovanova nova je zvijezda hrvatskih serija, ali s prebogatim glumačkim iskustvom okrunjenim s nekoliko nagrada.

Jelenu je život bacio pred kamere u filmu U zemlji krvi i meda, kad je svakodnevno surađivala i družila se s Angelinom Jolie.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Novom partnericom oduševljen je i Filip Juričić, trenutno jedan od najtraženijih hrvatskih glumaca koji s Jelenom čini glavni ljubavni par serije.

Serija prati dvije obitelji i tri generacije sa svojim problemima i neriješenim odnosima, što jamči dramu. Dvoje mladih moraju proći kroz niz spletki i prikrivenih tajni pronaći istinu o sebi i o svojim obiteljima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Filip ovaj puta neće igrati negativca već će biti biti dobar dečko.

Radi se i snima naporno, ali na setu je uvijek veselo, za što se koji put slučajno pobrine i makedonska zvijezda.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kamere rolaju na različitim lokacijama u Zagrebu i okolici. Set je smješten u Jadran filmu, ali i Vilin Dolu koji seriji daje - posebnu atmosferu.

Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo