OGLAS

Nova priznanja / RTL-u čak deset nominacija za Zlatni studio! Evo tko su nominirani u 5 televizijskih kategorija

Image

RTL-ova lica i sjajni projekti nominirani su u televizijskim kategorijama najvažnije medijske nagrade u zemlji. Zlatni Studio prestižna je nagrada u kojoj se biraju najbolji iz svijeta televizije, filma, radija, kazališta i glazbe.

8.12.2023.
14:05
VOYO logo

Jutarnji list objavio je nominacije za svoj Zlatni Studio, prestižnu nagradu koja će biti dodijeljena 9. veljače 2024. a RTL-u je pripalo čak 10 nominacija.

U kategoriji "Najbolja TV serija" nominirana je nova RTL-ova serija 'San snova' prepuna humora, drame i zavrzlama, u priči o ljubavi, obitelji, strasti, nekretninama, ali i o najvažnijoj sporednoj stvari na svijetu - nogometu. Glavnu ulogu igra popularni Marko Braić koji je utjelovio lik nogometaša Alena Stošića. Glasati za svoju omiljenu seriju možete OVDJE.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: RTL
Image
Foto: RTL

U kategoriji "Najbolji reality show", RTL ima čak četiri nominacije. Riječ je o 'Ljubav je na selu', 'Masked Singer' Hrvatska, 'Život na vagi', 'Superpar'. Za svoj omiljeni reality show glasati možete OVDJE

'Ljubav je na selu' - Već 16. po redu sezona 'Ljubav je na selu' ponovno nije razočarala. Sezona prepuna obrata, svađa, ljubavi, dobre zabave i smijeha.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: RTL
Image
Foto: RTL

'Masked Singer' - show koji je sa svakom emisijom iznenadio gledatelje. Ispod maski bila je čak i bivša premijerka Hrvatske, Jadranka Kosor, ali i brojni sportaši, glumci, pjevači.
'Život na vagi' kod gledatelja iz sezone u sezonu dokazuje svoju kvalitetu. Prevagnuo je odavno kod publike kao sadržaj kojeg rado i vjerno prate, a razloga za to je niz.
'Superpar' - emisija koja je s voditeljem Enisom Bešlagićem bila pravi gušt za gledati. Pred parove su postavili izazov: 'Mislite li da dovoljno dobro poznajete svog partnera ili partnericu?'

Image
Foto: RTL
Image
Foto: RTL


U kategoriji "Najbolja TV zabava" nominiran je naš novi glazbeni show 'Superstar' koji upravo sutra ima veliko finale u kojem će netko od finalista odnijeti nagradu od 50 tisuća eura. Žiri koji čine Severina, Tonči Huljić, Filip Miletić i Nika Turković jednostavno je bio najbolji izbor. Glasati možete OVDJE.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: RTL
Image
Foto: RTL


U kategoriji "Najbolja TV emisija" nominirani su 'RTL Direkt' i 'Dosje Jarak'. Za najbolju glasajte OVDJE.

'RTL Direktu' ovo nije prva nominacija, a iza sebe imaju već dva Zlatna Studija. Večernji news magazin već više od osam godina možete pratiti od ponedjeljka do četvrtka iza 22 sata.
'Dosje Jarak' dokumentarni je serijal koji je odmah u svojoj prvoj sezoni zaslužio i prvu nominaciju. Koncept su otvorili s dvije epizode oko atentata na Ivu Pukanića, a već u četvrtak 14. prosinca stiže epizoda oko ubojstva Ivane Hodak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: RTL
Image
Foto: RTL
Image
Image

U kategoriji 'Najbolji TV voditelj/voditeljica/ nominirani su Mojmira Pastorčić i Zoran Šprajc, a glasati možete OVDJE.
Mojmira Pastorčić voditeljica i urednica RTL Direkta iza sebe već ima puno nagrada, ali publika je ponovno prepoznala i nominirala je za najbolju TV voditeljicu.
Zoran Šprajc vođenjem i uređivanjem emisije 'Stanje nacije' odmah je prošle sezone osvojio Zlatni Studio za najbolju TV emisiju, a ove godine nominiran je u kategoriji za najboljeg TV voditelja.

Image
Foto: RTL
Image
Foto: RTL
VOYO logo