Obiteljski biznis / RTL na farmi magarećeg mlijeka koju je progutao požar: 'Čuo sam vrisku izvana i lupanje po prozoru, došao je susjed'

Izgorilo je magareće mlijeko, sva ambalaža, škrinje… Šteta je oko 250 do 300 tisuća kuna, a Ciganović se nada da će se oporaviti ubrzo

30.6.2022.
21:00
VOYO logo

Veliki požar koji je izbio na farmi magarećeg mlijeka u Ivanić Gradu obitelji Ciganović uništio je sve. Na sreću nitko nije ozlijeđen, ni ljudi, ni magarci. No, šteta je ogromna.

Neven Ciganović, vlasnik farme govori Borisu Miševiću da je požar krenuo u nedjelju popodne. "Čuo sam vrisku izvana i lupanje po prozoru, došao je susjed", kaže.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tvrdi kako od vatre nije mogao prići samom prostoru. Pozvali su vatrogasce, a po njihovu dolasku, pet minuta kasnije, ništa se nije moglo učiniti.

Izgorilo je magareće mlijeko, sva ambalaža, škrinje… Šteta je oko 250 do 300 tisuća kuna, a Ciganović se nada da će se oporaviti ubrzo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Podsjetio je i kako je magareće mlijeko najsličnije majčinu mlijeku te se koristi za imunitet te kako se i koristi u kozmetici.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo