prilično visoka cifra / RTL ekskluzivno otkriva: pogledajte koliko je Vlada RH vašeg novca potrošila na istraživanje o Istanbulskoj konvenciji

RTL je ekskluzivno doznao i koliko je provedeno istraživanje koštalo Vladu, ili prezicnije rečeno - koliko je koštalo nas - hrvatske građane i porezne obveznike

22.3.2018.
15:54
VOYO logo

Tema Istanbulske konvencije glavni je lajt motiv velikog broja vijesti koje se ovih dana pojavljuju u većini hrvatskih medija. 

Iako već danima ne silazi s naslovnica, najnovije telefonsko istraživanje agencije Ipsos provedeno za Vladu potvrdilo je kako tek svaki 8. ispitanik o njoj zna jako puno te da se o njoj posebno informirao/la njih tek 12,2 posto. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Između ostalog, potvrđeno je i kako su muškarci nešto više informirani od žena (14% naprama 11%), kao i to da 59% birača HDZ-a podržava Konvenciju, a podržava je i 70% birača MOST-a te čak 90% birača SDP-a. 

A RTL je ekskluzivno doznao i koliko je provedeno istraživanje koštalo Vladu, ili prezicnije rečeno - koliko je koštalo nas - hrvatske građane i porezne obveznike. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U priopćenju koje nam je stiglo s adrese Vlade tako je otkriveno kako je spomenuto istraživanje koštalo 23.000 kuna + PDV. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo