Naježit ćete se / RTL ekskluzivno objavljuje: Policijska klapa objavila Kićin hit 'Otiš'o je mirisima jutra'

Njegova obitelj, prijatelji, ali i kolege glazbenici kažu kako je bio i ostao jedan, jedini i neponovljivi, legenda ovih prostora

13.11.2020.
22:28
VOYO logo

Jutros je preminuo Krunoslav Kićo Slabinac (76). Umro je u 6.50 sati u bolničkoj sobi zagrebačkog KBC-a u kojoj je ležao već tri mjeseca.

Pjevač je nekoliko mjeseci bio u zagrebačkom KBC-u jer mu se zdravstvena situacija pogoršala. U bolnici je početkom kolovoza završio zbog koronarne bolesti koja mu je bila zahvatila krvne žile. Tada tijekom boravka u bolnici Kićo je, nakon operacije, dobio bolničku infekciju. Uskoro nakon toga i upalu pluća. Kada se donekle oporavio od tih bolesti, ispostavilo se da mu se ponovo otvorila rana na prsima, a kada se to saniralo, opet je podlegao upalama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Njegova obitelj, prijatelji, ali i kolege glazbenici kažu kako je bio i ostao jedan, jedini i neponovljivi, legenda ovih prostora i osoba koja je sve uvijek mogla nasmijati. Njemu u čast, policijska klapa Sv. Mihovil posthumno je objavila videospot u kojem pjeva jedan od najvećih hitova Kiće Slabinca "Otiš'o je mirisima jutra" - naježit ćete se:

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo