LJUBAV JE NA SELU / Romantični farmeri osvojili hrvatsku publiku!

Image
Foto: RTL

Treću epizodu dokumentarne sapunice 'Ljubav je na selu', u kojoj su farmeri upoznali autorice ljubavnih pisama pratilo je putem malih ekrana preko 750.000 gledatelja!

6.2.2012.
14:46
RTL
VOYO logo

Treći nastavak dokumentarne sapunice RTL Televizije Ljubav je na selu može se pohvaliti visokom gledanošću – preko 750.000 ili 18,5 posto u ukupnoj populaciji gledatelja pratilo je ljubavne pustolovine najpoželjnijih neženja u Lijepoj našoj, ali i kako je Stjepan Miranu "oteo" djevojke.

U ciljanoj skupini od 18 do 49 godina Ljubav je na selu ostvarila je gledanost od 18,1 posto, odnosno udio u gledanosti od 36,2 posto, te tako bila nakon Tesne kože 3 (21,2 posto gledanosti) drugi najgledaniji format dana emitiran na svim nacionalnim televizijama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sljedeća epizoda detaljnije će predstaviti djevojke: Anu te prijateljice Ivanu i Silviju, koje se bore za naklonost Ivana iz Retkovca; Davorku, Šteficu i Kseniju koje je Mate ugostio u svojoj kući u Brusju na Hvaru; Ivu, Nikolinu i Dariju, koje će se boriti za Stjepana u Gredi; Branislavu, Martinu i Barbaru koje će praviti društvo Tomislavu na farmi u Jamaricama.

Tomislav, Stjepan, Stipe, Mate i Ivan - svi oni dočekuju po tri djevojke u svojim domovima, na svojim farmama, gdje će s njima provesti nekoliko dana druženja i zabave, ali i pokazivanja onoga čime se inače bave tijekom održavanja svojih posjeda.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ljubav je otišla na selo i tamo joj se jako svidjelo! Za to vrijeme, sela petorice kandidata sve nestrpljivije čekaju romancu. Ne propustite nova uzbuđenja u nedjelju, 12. veljače u 21:30 sati na RTL Televiziji!

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo