RODITELJI U RIJECI U PANICI: / Osuđeni pedofil pušten na uvjetnu slobodu, vratio se u stan preko puta škole: 'Neka ga grad preseli'

Image
Foto: PIXSELL/Ilustracija, Grgur Žućko
19.9.2017.
11:33
PIXSELL/Ilustracija, Grgur Žućko
VOYO logo

Riječanin je 2013. godine osuđen zbog spolne zloporabe djeteta mlađeg od 15 godina i iskorištavanja djeteta za pornografiju. Riječ je o osobi koja je u zločinu spram jedne svoje žrtve iskoristila poznanstvo s dječakovom obitelji i druženje s njegovim unukom.

Zločine je počinio u svom domu, pa ne čudi što roditelji negoduju zbog njegova povratka. Štoviše, planiraju pokrenuti peticiju kojom će od odgovornih institucija tražiti da učine sve što je moguće kako bi zaštitili djecu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Budući da imaju informaciju da osuđeni za pedofiliju živi u gradskom stanu, namjeravaju zatražiti od Grada Rijeke da ga preseli na lokaciju koja neće biti u blizini djece, vrtića, ni škola, piše Novi list

"Grad bi mu trebao naći neku drugu lokaciju, gdje neće biti opasan", poručuju roditelji dodajući kako je vratiti pedofila u okruženje u kojem je počinio zločine, jednako kao da se narkomana stavi u apoteku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo