potrebna imunoterapija / Roditelji po zakonu ne smiju pokrenuti humanitarnu akciju za svoje dijete: majka Nore Šitum uputila apel za malu Petru

Image
Foto: Thinkstock / Ilustracija

S obzirom na to da roditelji po zakonu ne smiju sami pokrenuti humanitarnu akciju za svoje dijete, u pomoć je uskočila Zaklada Nora Šitum

16.2.2018.
11:22
Thinkstock / Ilustracija
VOYO logo

Radi se o 12-godišnjoj djevojčici Petri Zrilić iz Zadra koja već sedam godina boluje od neuroblastoma i hitno treba na nastavak liječenja u Barcelonu. Roditelji su već potrošili sav novac na prijašnje liječnje u Španjolskoj i sada mole sve ljude velika srca da im pomognu.

Apel Zaklade prenosimo u cijelosti:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Dragi prijatelji, danas se obilježava Međunarodni dan djece oboljele od malignih bolesti i eto, baš danas, kreće naša humanitarna akcija za Petru Zrilić. Petra boluje od neuroblastoma i njena borba traje već sedmu godinu, a mi ju pamtimo s Rebra gdje se liječila u isto vrijeme kad i naša Nora. Njen široki osmijeh i prekrasne velike oči ne možete ne primijetiti. Petra svoje liječenje mora nastaviti u Dječjoj bolnici u Barceloni jer imunoterapije koja joj je potrebna, nažalost nema u Hrvatskoj. Liječenje košta oko 950.000,00 kn, a Zaklada Nora Šitum je za ovu humanitarnu akciju otvorila POSEBAN IZDVOJENI RAČUN i sva sredstva koja prikupimo uplatit će se na račun njenih roditelja budući da roditelji zakonski ne smiju organizirati akciju za svoje dijete. Uz vašu pomoć i pod Norinim imenom krećemo u borbu za našu Petru! Pomoći možete uplatom na žiro račun ili pozivom na broj telefona koji su istaknuti na slici. Proširite glas i idemo zajedno za Petru! Hvala vam svima od srca", napisala je Norina majka Đana Atanasovski.

Otvoren je humanitarni telefon 060 933 933 (cijena poziva s PDV-om 6,25 kn), a novac možete uplatiti na račun HR7123400091510643583, SWIFT PBZGHR2X.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo