Rodila curicu u autu na izlazu iz tunela Učka

Ingrid Visintin iz Umaga rodila je djevojčicu na izlazu iz tunela Učka dok ju je suprug vozio prema Rijeci, a sam porođaj su zabilježile nadzorne kamere. Sve je prošlo u najboljem redu.

23.1.2010.
11:41
VOYO logo

Ingrid (35) je 14. prosinaca na cestu u Renault Cliu, rodila djevojčicu Melisu, piše 24sata.

''Išla sam na redoviti pregled u Umag, a liječnik je kazao da se vidimo za sedam dana. Došla sam kući i uhvatio me lagani trud. Kazala sam sebi da nije ništa. Oko 20.30 sati počeli su me hvatati češći trudovi, svakih 15-ak minuta, no rekla sam da neću ići u bolnicu, jer ne želim dugo čekati porođaj u rađaoni '' ispričala je Ingrid za 24sata.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Oko 21 sat nije više mogla trpjeti bolove te su supružnici krenuli put Rijeke. Ona i jen suprug Moreno već su imali dvoje djece.

''Osjetila sam probleme pred tunelom Učka, ali sam mislila da ću izdržati. No na samom ulazu mi je pukao vodenjak i beba se spustila. Vozili smo kroz tunel, ali znala sam da nećemo izdržati. Rekla sam suprugu neka stane i zove Hitnu jer se porađam''.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Suprug je parkirao na izlazu iz tunela i otrčao po pomoć. Naišao je na vatrogasca Zdenka Merklina, djelatnika Bina-Istre, te ga zamolio za pomoć pri porođaju, pišu 24sata.

Ingrid je rodila prije nego što je stigla Hitna.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vodenjak joj je pukao u 22.55, a beba je došla na svijet u 23.30.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo