i jedna promocija albuma / Rock te jebo! u Ksetu predstavlja tri odlična benda!

Image
Foto: Facebook

Rock te jebo! u Ksetu 18.4.2014. i ovog puta predstavlja tri odlična benda, te promociju albuma ''Welcome to Corruptia'' benda Fast Response.

17.4.2014.
10:00
Facebook
VOYO logo

U sklopu programa Rock te jebo!  dugogodišnje zagrebačke punk, rock i metal večeri,  u petak 18.04. mladi zagrebački bend punk rock Fast Response, promovira svoj album prvijenac ''Welcome To Corruptia''.  Podršku će im pružiti odlični Me As Well iz Karlovca, melodični punk rock bend sa muško-ženskim vokalima, te Angry Cows iz Koprivnice, punk rock trio koji prži već 17 godina. Početak je u 21h, a kako to sve skupa zvuči možete čuti za 20 kn na blagajni KSET-a.

Bendovi:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Fast Response
Jednog nedjeljnog prijepodneva, nakon jutarnje mise, našla su se 3 sexy lika I bubnjar te uz čaj od metvice shvatili kako imaju nešto zajedničko - melodični punk rock. I tako je nastao novi ZG bend, dream team, creme de la creme, die besten... sačinjen od članova iz 3 benda, koji su aktivni na sceni dugi niz godina. Ovom prilikom će promovirati svoje satima isčekivano prvo izdanje ''Welcome to Corruptia''. Možete ih poslušati i na njihovoj Bandcamp stranici.

Angry Cows
Moo-powered-sex-punk-rawk ponovno u sedlu!!! Angry Cows strejt outta Koprivnica in your nearest barn!!! Ovdje poslušajte njihov album.

Me As Well
Bend postoji od 2006., a od 2010. svira u današnjem, četveročlanskom sastavu. Bend je odsvirao brojne koncerte od klupskih do festivalskih, sa poznatim i manje poznatim bendovima. Do sada je izdan EP "No Progress" sa 7 pjesmama, a ove godine se očekuje prvi LP. Muziku čini ženski i muški vokal, sa melodičnim, ali i žestokim riffovima, te brzim ritmom. U ljeti ih očekuje veliki festival "Punk-rock holiday" na kojem će imati priliku zasvirati sa svjetskim bendovima poput NOFX, Ignite, Sick Of It All, Reel Big Fish...

Tulum će naravno začiniti i Triforce crew DJ’s uz hitove kao što su: Slayer - Angel of death, te popularne EMTIVI, CMC, VIVA i VH1 bendove: NOFX, Rancid, Dead Kennedys, Bad Religion, Sex Pistols, Misfits, Sick of it all, Motorhead, Pearl Jam, Metallica, AC/DC, The Offspring, Nirvana, Green Day, Billy Idol, Rage Against the Machine, Pantera, Led Zeppelin, The Beatles, Chuck Berry, Elvis Presley, Zadruga i mnogi drugi!

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo