OVO JE HIT! / Rimac oglasio da treba vatrogasca, ali evo i što nudi: Na popisu su zdrave grickalice, psiho savjetovanje...

Image
Foto: Zvonimir Barišin/Pixsell

Svom budućem zaposleniku obećaju karticu za vježbanje, svježe voće i povrće domaćih OPG-ova, zdrave grickalice čak i dionice Rimac Automobila

15.10.2023.
10:44
Zvonimir Barišin/Pixsell
VOYO logo

Tvrtka Rimac Automobili objavila jeo glas za zapošljavanje vatrogasca i pritom su naveli da "očekuju ležernu osobu".

"Kao tvrtka koja se brzo razvija, njegujemo kulturu visokih performansi. Ako ste zainteresirani za pridruživanje, morate biti spremni na neumorno učenje, prilagođavanje i prihvaćanje novih tehnologija. Očekujemo ležernu osobu, ali i samostalnu, poduzetnu i vrlo neovisnu u svom poslu, koja će uživati u suočavanju s izazovima i zabaviti se pomičući granice tehnologije. Naša očekivanja su visoka", piše u oglasu koji su objavili.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Od vatrogasaca se traži stručna škola s minimalno jednom godinom iskustva, izvrsne usmene i pismene komunikacijske vještine na engleskom jeziku, a prednost pri zapošljavanju bit će ako već ima prethodno radno iskustvo u sličnim tvrtkama.

Svom budućem vatrogascu nude MultiSport karticu, zone za relaksaciju, svježe voće s OPG-a, zdrave grickalice, psihološko savjetovanje, popuste za shopping i zabavu, fleksibilno radno vrijeme, dionice tvrtke Rimac Automobili.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

POGLEDAJ VIDEO Rimac i povratak u budućnost: Roboparking je barem nacrtan, arobotaxije ni nacrtane ne možemo vidjeti

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo