RIMAC OBJAVIO VELIKU VIJEST: / 'Hodam ovdje i gledam kako se nakon 10 godina krvi, znoja i suza sve ovo slaže - kakav osjećaj'

Image

Nakon nekoliko prototipova koji su izrađeni za razna testiranja, Rimac je objavio da raste predserijska proizvodnja te uskoro kreće porizvodnja automobila za kupce

18.1.2021.
14:39
VOYO logo

Prvi serijski primjerak električnog hyper automobila C_Two uskoro stiže sa proizvodne trake Rimac Automobila u Velikom Trgovišću.

Nakon što je izrađeno nekoliko prototipova za razna testiranja, crash testove i procese homologacije, sve je spremno da s proizvodne linije mjesečno siđe četiri primjerka serijskog modela.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Nakon deset godina krvi, znoja i suza sve se ovo slaže'

Mate Rimac ranije je već najavio kako će prvi primjerci iz proizvodnje električnog hiper-automobila C_Two biti isporučeni ove godine. Na svom Facebook profilu podijelio je kako je sve spremno za proizvodnju serijskog modela: "Hodam ovdje i gledam kako se nakon 10 godina krvi, znoja i suza sve ovo slaže - kakav osjećaj. Predserijska proizvodnja raste i pripremamo se za proizvodnju automobila za kupce. Kapa dolje ljudima koji su omogućili da se ovo dogodi. Svi njihovi potpisi bit će na svakom kupčevom automobilu - i figurativno i doslovno", napisao je u objavi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Da uskoro kreće serijska proizvodnja na samom početku ove godine dala je naslutiti ova kompanija iz Svete Nedelje, također objavom na Facebooku, i tako istaknula da se pred njima nalazi važna godina. Početkom godine napisali su u objavi: "Gledamo prema budućnosti. U prosincu smo počeli s proizvodnjom predserijskih primjeraka, a sada već napredujemo prema serijskoj proizvodnji C_Twoa. Predserijski modeli koristit će se za daljnja manja podešavanja, testove homologacije i trajnosti, eksperimentiranja s trimom, podešavanje NVH-a i globalnu ocjenu proizvoda. Pred nama je važna godina. Cijenimo vašu podršku na svakom koraku", stoji o objavi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
VIJEST KOJA JE GLASNO ODJEKNULA: /

Što Volkswagen traži od Rimca za prodaju Bugattija?

Image
VIJEST KOJA JE GLASNO ODJEKNULA: /

Što Volkswagen traži od Rimca za prodaju Bugattija?

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Skriveno u raju
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo