Nova sezona 'InDizajna' / Renomirana dizajnerica interijera se vraća na ekrane RTL2

Od nedjelje 24. veljače s početkom u 17:30 sati Mirjana Mikulec će nam pokazati kako u domove, radne prostore ili trgovine unijeti šarenilo boja, koji su noviteti u svijetu dizajna, te nam dati praktične savjete za uređenje doma!

18.2.2013.
7:06
VOYO logo

Renomirana hrvatska dizajnerica interijera vraća se na ekrane RTL2 s novom sezonom emisije "InDizajn" u kojoj će voditi gledatelje kroz čaroban svijet uređenja unutarnjih prostora.

Renomirana hrvatska dizajnerica interijera, kolumnistica dnevnih novina, vanjski suradnik specijaliziranih časopisa za uređenje interijera i internetskih portala te autorica čak sedam knjiga o dizajnu interijera, ove se nedjelje pozdravlja s dosadnom i tmurnom zimom otvarajući novu sezonu emisije "InDizajn s Mirjanom Mikulec".

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: RTL

U novih deset polusatnih epizoda Mirjana i njezini suradnici predstavit će nam različite životne i radne prostore koji su primjer lijepih i funkcionalnih rješenja u dizajnu interijera, pokazati nam novitete u svijetu dizajna, arhitekture i uređenja interijera, dati konkretne ideje te savjetovati kako uz minimalna financijska ulaganja osvježiti svoj životni ili radni prostor.

Među brojnim moderno uređenim uredima poznatih hrvatskih tvrtki, Mirjana će u prilogu 'Dizajnerski prostori' zaviriti i u životne prostore poznatih osoba iz javnog života te gledateljima pokazati kako je modni dizajner Luka Grubišić uredio svoj stan, odnosno kako su dekan Arhitektonskog fakulteta u Zagrebu, Boris Koružnjak, i njegova supruga Gordana Domić stvarali i oblikovali jedan od svojih impresivnih radova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Treća me sezona posebno raduje jer pokazuje da imamo vjerno gledateljstvo koje prati naše priloge i sluša naše savjete. Upravo zbog njih trudimo se iz sezone u sezonu biti bolji, pospješiti kvalitetu uređivanja unutarnjih prostora, ali i same produkcije. Ove sezone javnosti otvaramo vrata doista impresivnih interijera, donosimo gledateljima još bolje i zanimljivije priloge u rubrici 'Uradi sam', te u goste dovodimo kreativce koji će nas podučiti kako učiniti svoje radne prostore, domove, trgovine ili kafiće što funkcionalnijim, ljepšim i ugodnijim za život. U svakom slučaju nadam se da ćete primijetiti naš trud i pratiti nas u novoj sezoni", rekla je Mirjana ističući kako je ponosna na Facebook stranicu emisije www.facebook.com/INdizajnTV koja trenutno broji preko trinaest i pol tisuća 'lajkova' u znak potpore.

Image
Foto: RTL

Naime, preko iste stranice Mirjana i njezin stručni tim svakodnevno odgovaraju na desetke upita o savjetima za uređenje doma, ureda ili drugog poslovnog prostora, poput trgovine ili kafića.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Želite osvježiti dnevni boravak ili kuhinju novim namještajem? Ili bi se radije okušali u renoviranju tavana? Sada je pravo vrijeme da ostvarite svoje želje i dočekate proljeće u novom okruženju jer ćete savjete, ideje i primjere kako to učiniti moći pronaći u novim epizodama treće sezone „InDizajna s Mirjanom Mikulec“ koja počinje s emitiranjem u nedjelju, 24. veljače u 17:30 sati na RTL2!

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo