U dobroj formi / Renata Sopek izazvala Jadranku Kosor na dvoboj!

Proljeće je zakucalo na vrata, a s njim i nova, treća sezona emisije 'U dobroj formi s Renatom Sopek'! Kao i do sada, Renata će svoje poznate goste stavljati pred mnoge sportske i adrenalinske izazove te pritom o njima otkriti mnoge, javnosti nepoznate detalje.

20.4.2013.
13:28
VOYO logo

'Veselim se novoj sezoni jer ću gledateljima pokazati kako uz uloženi trud i disciplinu zbilja mogu vidjeti rezultate na svom tijelu. Instant mršavljenje nije zdravo i nisam za to da se u pogledu vježbanja ponašate kao kampanjci. Krenite na vrijeme i ljeto dočekajte zadovoljni i spremni! A sve savjete kako to postići, možete dobiti tijekom trajanja serijala!', otkrila je Renata Sopek.

Kroz edukativne priloge o ljepoti i zdravlju gledatelji će saznati kako popraviti kvalitetu života i ugoditi sebi te čuti mnoge korisne savjete od liječnika, dermatologa, fizioterapeuta i nutricionista... I ove će sezone voditeljica Renata u svojoj emisiji ugostiti brojna poznata lica iz svijeta, sporta, politike, šoubiza. Prva gošća koja će 'probiti led' je bivša premijerka Jadranka Kosor, koju je Renata odvela na dvoboj u streličarstvu! U neobveznom razgovoru između pauza u mini turniru gađanja mete sa strelicama, gđa. Kosor je otkrila Renati brojne nepoznate detalje o sebi poput tko se brine o njezinoj frizuri, kako održava formu i bez čega ne može živjeti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U prvoj epizodi Renata će ugostiti i bivšu kraljicu Hrvatske Anteu Kodžoman i pjevača Sandra Majstrovića koji će otkriti zašto su muškarci s Marsa, a žene s Venere, te magistra kineziologije Fedora Kulušića koji će gledateljima objasniti što je dinamički stretching.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

I ove sezone neće nedostajati dobre zabave, zanimljivih gostiju te mnogih korisnih savjeta. Što su Renata i Jadranka Kosor otkrile jedna drugoj u malim ženskim razgovorima i koja je pobijedila u ovoj gotovo poetskoj disciplini, doznajte u prvoj epizodi lifestyle emisije U dobroj formi s Renatom Sopek u nedjelju, 21. travnja u 17 sati samo na RTL2!

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo