PAO PRVI ČOVJEK ZAGREBA / Renata iznenadila i 'izrešetala' Bandića

Image
Foto: RTL

Voditeljica Renata Sopek ugostila je zagrebačkog gradonačelnika Milana Bandića u devetoj epizodi serijala 'U dobroj formi', koja će na RTL 2 biti prikazana u nedjelju, 15. srpnja u 16.15 sati.

13.7.2012.
13:17
RTL
VOYO logo

Budući da je prvi čovjek hrvatske metropole veliki zaljubljenik u sport, Renata ga je iznenadila novim izazovom - atletskim višebojem.

Njih dvoje su snagu i izdržljivost odmjerili u bacanju kugle, skoku u dalj i ostalim atletskim disciplinama, a pritom je RTL-ova voditeljica 'izrešetala' gradonačelnika Milana Bandića raznim osobnim pitanjima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: RTL

U nastavku emisije, pak, Renata Sopek je gledatelje odlučila upoznati s teorijama o nastanku celulita i ponuditi nekoliko savjeta kako se protiv njega uspješno boriti, te pokazati osvježavajući recept koji će tijelu vratiti izgubljenu tekućinu te vam ponuditi stručni savjet za kupnju kupaćih kostima i sunčanih naočala.

Image
Foto: RTL

U posljednjih desetak minuta emisije 'U dobroj formi', koja će na RTL 2 biti oprikazana u nedjelju, 15. srpnja u 16.15 sati, možete pogledati novi set Renatinih vježba.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo

Još iz rubrike