REDOVNA KONTROLA DONIJELA VELIK 'ULOV': / U Sesvetama 'pali' mladići s dvije zolje i kilom marihuane

Image
Foto: Zagrebačka policija

Mladići su otprije poznati policiji i odmah su uhićeni

10.7.2019.
14:28
Zagrebačka policija
VOYO logo

Pripadnici kobri su u utorak poslijepodne u automobilu uhvatili dva mladića i imali su što vidjeti. Tijekom rutinske kontrole kod 31-godišnjaka i njegovog 27-godišnjeg suvozača pronašli su zolju i kilogram "trave". Mladići su otprije poznati policiji i odmah su uhićeni.

"Jučer, 9. srpnja 2019. godine oko 15 sati u Sesvetama na Kobiljačkoj cesti, policijski službenici Ravnateljstva policije, Mobilne jedinice prometne policije, tijekom obavljanja redovnih poslova policije u nadzoru prometa zaustavili osobni automobil marke Mercedes slatinskih registarskih oznaka kojim je upravljao je 31-godišnjak, a s njim u vozilu, na mjestu suvozača, nalazio se i 27-godišnjak", stoji u odgovoru policije za Jutarnji list.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Policijski službenici su samo vizualnim pregledom vozila iza prednjih sjedala uočili dva raketna bacača, poznatija pod nazivom "zolja", a tijekom daljnjeg postupanja 27-godišnjak je kroz prozor izbacio vrećicu s marihuanom. S obzirom na sve što je pronađeno, na mjesto događaja došli su i policijski službenici Protueksplozijske službe i krim tehničar.

Kriminalističko istraživanje još uvijek traje te se provodi pretraga osobnog automobila te pretraga doma i drugih prostorija na adresama prebivališta osumnjičenih muškaraca.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo