NAKON PET GODINA STANKE / Red Hot Chili Peppersi slučajno snimili spot!

Image

Frontmen benda Red Hot Chili Peppers Anthony Kiedis i njegova ekipa jedno su sunčano popodne u Kaliforniji odlučili iskoristiti za snimanje spota za prvi singl s novog, dugoočekivanog albuma "I'm With You" koji svjetlo dana treba ugledati 29. kolovoza ove godine.

17.8.2011.
14:18
VOYO logo

Jednostavni spot za pjesmu "The Adventures of Rain Dance Maggie" Peppersi su snimili na vrhu krova jedne zgrade, a publiku su činili ljudi koji su se postepeno okupljali oko njih.

Ovo je inače alternativni spot s drugim redateljem jer je Warner Brothers odustao od originalnog spota bez pravog objašnjenja.

Dečki se i dalje drže svog prepoznatljivog zvuka koji se postepeno počeo mijenjati nakon njihovog petog albuma "Blood Sugar Sex Magik". Od tada se drže mekanijeg zvuka zbog kojeg su još više proširili bazu svojih obožavatelja i oduševili kritiku.

Na novom albumu sa Peppersima više nije John Frusciante koji je odlučio nastaviti svoju karijeru bez njih, a zamijenio ga je mladi Josh Klinghoffer koji ambiciozno pokušava zamijeniti talentiranog Frusciantea.

U intervjuima su najavljivali da im se zvuk neće bitno promijeniti, pa se stoga jedva čeka izlazak novog albuma kako bi se moglo usporediti koliko su to ostali isti nakon zadnjeg albuma "Stadium Arcadiuma", objavljenog 2006. godine.

Novi spot Red Hot Chili Peppersa za pjesmu "The Adventures of Rain Dance Maggie" pogledajte
ovdje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo