POTVRĐEN PROGRAM FESTIVALA / Razorlight na Rokaj Festu

Image

Najjeftiniji festival u regiji je na konferenciji za novinare otkrio sve detalje o izvođačima, ulaznicama...

10.4.2009.
15:13
VOYO logo

Popularni pop rock Britanci Razorlight glavne su zvijezde ovogodišnjeg izdanja Rokaj festa koje će se od 3. do 5. srpnja održati na zagrebačkom Jarunu (Otok  hrvatske mladeži).

Drugi potvrđeni headliner je Hladno pivo, a od ostalih izvođača tu su britanski punk veterani The Toy Dolls, američki indie sastav The Bellrays, makedonski Superhiks, Karmelo Santo te domaće snage Mandrili, Emir & Frozen Camels, Tranzistor, Popeye, Postolar Tripper, Sinestet, Morso, Diskurz, A zar je to važno i Fali V. Također, nastupit će i pobjednici demo festivala "iDEMO ROKAJ" koji snimku sa tri autorske pjesme na CD-u moraju poslati do 15. svibnja na adresu festivala.  

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Cijena festivalske ulaznice od 13. travnja do 1. svibnja iznosit će 100, nakon čega će do 15. svibnja biti 50 kuna skuplja. Od 16. svibnja do 10. lipnja koštat će 200, a potom ćete je do dan uoči festivala moći nabaviti za 250 kuna. Na ulazu će njena cijena iznositi 300 kuna. Dnevne ulaznice moguće je po cijeni od 150 kuna nabaviti isključivo na festivalu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo