DOBILA JE OTKAZ / Ravnateljica o lažnoj profesorici: 'Korektno je radila, učenici su je cijenili i voljeli'

Image
Foto: Hrvoje Jelavic/PIXSELL

'Ona je sve to negirala i rekla je da je položila sve ispite. Ne znam što bih vam još rekla, osim da nije na meni da joj sudim'

11.4.2019.
18:03
Hrvoje Jelavic/PIXSELL
VOYO logo

"Radi o osobi koja je vrlo korektno obavljala svoj posao i koju su svi učenici cijenili i voljeli je." Tim je riječima Ksenija Pavlović, ravnateljica Srednje škole Ivan Švear u Ivanić Gradu, opisala profesoricu te škole za koju se otkrilo da je krivotvorila diplomu. 

Pavlović je rekla kako je profesora dobila otkaz te da su sve prijavili DORH-u, pišu 24 sata. Ravnateljica je 1. travnja dobila dopis Ekonomskog fakulteta u Zagrebu, kojem su diplomu uputili na provjeru, a u kojemu je pisalo da u školi radi lažna profesorica.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Navodno nije položila nekoliko ispita na Ekonomskom fakultetu, a na lažnoj diplomi stoji i potpis osobe koja nikada nije bila dekan toga fakulteta. 

"Da, upoznata sam s tim činjenicama i sve sam ju to pitala. Bila je u stanju šoka kad smo razgovarale. Ona je sve to negirala i rekla je da je položila sve ispite. Ne znam što bih vam još rekla, osim da nije na meni da joj sudim. Institucije će obaviti svoj posao", rekla je Pavlović.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo