Ravnateljica Hitne odbacila krivnju za smrt male Mije

"Želim naglasiti da je dijete predano u kliničku bolnicu kod specijalista pri svijesti, plačljivo i stabilno, što znači da je dijete predano otorinolaringologu. Što mislite tko je odgovoran?

20.4.2012.
7:28
VOYO logo

Ravnateljica Zavoda za hitnu medicinu grada Zagreba Slobodanka Keleuva u razgovoru za emisiju HTV-a Zagrebačka panorama odbacila je krivnju Hitne za smrtni slučaj jednoipolgodišnje Mije Antunović.

Troje ljudi iz Hitne u Heinzelovoj koje je dobilo opomenu pred otkaz stegovno je kažnjeno zbog proceduralnih propusta, a ne medicinskih, napomenula je ravnateljica.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prema njenom mišljenju, odgovornost jedino može snositi Klinika u koju je Mija zaprimljena, dok je još bila izvan životne opasnosti.

"Ovom prilikom želim naglasiti da je dijete predano u kliničku bolnicu kod specijalista pri svijesti, plačljivo i stabilno, što znači da je dijete predano otorinolaringologu. Što mislite tko je odgovoran? U ovom trenutku ne bih špekulirala, vjerujem da će institucije otkriti gdje je krenulo neželjenim tijekom", rekla je Keleuva za HTV.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo