Dvostruki nastavak serije / Rat sultanije Mihrimah i Fatme je na vrhuncu!

Image
Foto: RTL

Dok Sulejmana muče zdravstvene tegobe kojima se ne zna uzrok, u prijestolnici se vodi novi rat! Mihrimah saznaje da joj Elkas nije napisao ljubavno pismo, već Fatma, pa joj se odluči osvetiti. Kako, doznat ćemo danas u 20 sati u novoj epizodi 'Sulejmana Veličanstvenog'!

30.3.2014.
13:01
RTL
VOYO logo

Sulejman se uspije osvijestiti nakon kratkog i, zasad, neobjašnjenog gubitka svijesti. Dvorski liječnik ne može sa sigurnošću ustvrditi od koje bolesti boluje sultan, koji noćima ne spava od bolova. Sulejman doktoru i gospi Afifi zabrani da ikome kažu da je bolestan, pa čak ni sultaniji Hurem. I dok Sulejman čeka da liječnici pronađu lijek za njegovu bolest, na dvoru se zahuktava novi rat, onaj između sultanija Mihrimah i Fatme.

Image
Foto: RTL

Nakon što joj je Rustem otkrio da joj je Fatma napisala ljubavno pismo u ime Elkasa, Mihrimah se odluči osvetiti podloj teti na vrlo neprimjeren način, nepitavši nikoga za savjet. Naime, mlada sultanija doznala je da se Fatma i Elkas ponovo sastaju, pa im namjesti zamku – pošalje carsku vojsku u Elkasovu kuću zbog dojave o preljubu! Kako nalaže zakon, o sudbini dvoje preljubnika odlučivat će državni sud: sultanija Fatma će biti ponižena i prognana, a Elkas najvjerojatnije pogubljen! Međutim, Fatma će se uspijeti izvući iz neugodnosti zahvaljujući Rustemu, dok će Hurem biti ljuta na kćer što je sama krenula u rat protiv sultanov sestre...

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: RTL

Danas u 20 sati na RTL Televiziji, u novom dvostrukom nastavku serije „Sulejman Veličanstveni“, doznat ćemo čime je Rustem-paša ucijenio Fatmu i Elkasa, te hoće li Mihrimah poslušati majčine savjete i odustati od osvete svojoj teti!

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo