NE PLANIRA SE CIJEPITI / Raspudić otkrio: 'Meni nije nikakav problem pljunuti prije odlaska u Sabor jednom tjedno'

Image
Foto: Patrik Macek /Pixsell

'Oni promatraju žene kao neka maloumna bića koja ne mogu sama odlučiti žele li ostati kod kuće s djecom ili se zaposliti', rekao je vezano za zagrebačku vlast

8.11.2021.
20:10
Patrik Macek /Pixsell
VOYO logo

Saborski zastupnik Mosta Nino Raspudić rekao je danas u razgovoru za N1 televiziju da će ići na posao u Sabor i testirati se na koronavirus. Istaknuo je da je prebolio covid-19 i da je zbog toga sigurniji nego netko tko je primio dvije doze cjepiva. Pita se i zašto se gura nešto što smo pred našim vratima, u Sloveniji, vidjeli da ne funkcionira.

“Postoje testovi na pljuvačku koji su pouzdani. Meni nije nikakav problem pljunuti prije odlaska u Sabor jednom tjedno”, otkrio je Nino Raspudić koji se nije cijepio i o tome trenutno ne razmišlja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
CRTA MOŽE BITI JEDVA VIDLJIVA /

Pogreška koja može biti kobna: Pripazite na jednu važnu stvar kod samotestiranja na koronu

Image
CRTA MOŽE BITI JEDVA VIDLJIVA /

Pogreška koja može biti kobna: Pripazite na jednu važnu stvar kod samotestiranja na koronu

Ideološki potez nove zagrebačke vlasti

Govoreći o odluci zagrebačke gradske vlasti da ukine naknade koje su se dosad isplaćivale iz gradske blagajne za pomoć pri kupnji opreme za novorođenče, a koja je za treće dijete iznosila 54.000 kuna, Raspudić je izjavio da je riječ o čisto ideološkom potezu.

"U ovom slučaju me ne bi čudilo da uvedu i kazne za rađanje djece. To su potpune floskule, da ne kažem gluposti. To što je Bandić uveo mjeru roditelj-odgojitelj iz loših razloga, ne znači da je mjera loša”, smatra Raspudić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Neistina je potpuna da te mjere nisu imale nikakav demografski učinak zato što se nije otišlo u veliki demografski plus. Ne, otišlo bi se u još veći minus da ih nije bilo. Oni to cinično ukidaju na razini Grada Zagreba i govore: ‘Zašto je nema na razini države'”, kaže

Raspudić tvrdi da će mnogo ljudi sada odseliti iz Zagreba. “Doći će do odlaska mladih obitelji iz Zagreba, a ostali će se destimulirati da imaju djecu. Oni promatraju žene kao neka maloumna bića koja ne mogu sama odlučiti žele li ostati kod kuće s djecom ili se zaposliti”, zaključio je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo