dugo je trajalo / Raspad sistema u '50 nijansi sive': redateljica dala otkaz

Image
Foto: Britta Pedersen/DPA/PIXSELL

'Moram se zahvaliti Universalu za to. Uspostavila sam bliske i trajne odnose s glumcima, producentima i ekipom, a posebno s Dakotom i Jamiejem. No, neću se vratiti na mjesto redateljice preostala dva nastavka', priznala je redateljica Sam Taylor-Johnson

26.3.2015.
9:37
Britta Pedersen/DPA/PIXSELL
VOYO logo

Sam Taylor-Johnson, koja je režirala '50 nijansi sive', odustala je od franšize te dala otkaz.
"Rad na jednom ovakvom filmu bilo je intenzivno i nevjerojatno putovanje na kojem sam iznimno zahvalna", otkrila je Sam za US Weekly.

"Moram se zahvaliti Universalu za to. Uspostavila sam bliske i trajne odnose s glumcima, producentima i ekipom, a posebno s Dakotom i Jamiejem. No, neću se vratiti na mjesto redateljice preostala dva nastavka, ali svom nasljedniku želim samo puno sreća i uspjeha", dodala je Sam.
Priznala je kako je jako teško raditi s autoricom knjige E.L.James: "Neću lagati, s njom je bilo teško raditi. Stalno smo se borile, ali sve su to bile kreativne borbe, koje bi na kraju riješile. Ja nisam konfliktna osoba, no bilo je teško naći rješenje koje bi zadovoljilo obje: njezinu viziju onoga što je napisala i moju kao redateljice".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Još se ne zna tko će je zamijeniti, a upitno je i hoće li u nastavku glumiti Jamie Dornan i Dakota Johnson. Podsjetimo, glumci su tražili veću plaću, što nije baš oduševilo odgovorne za ovaj dio posla.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo