Radnička borba će bojom napasti i prostorije SDP-a!

Organizacija Radnička borba, koja je u noći na petak crvenom bojom zalila stranačke prostorije HDZ-a u Karlovcu, oglasila se novim priopćenjem. Kažu, neka im HDZ-ovci uplate 124.

4.3.2011.
20:01
VOYO logo

"Pozivamo HDZ i Andriju Hebranga da odustanu od podizanja prijave protiv naše organizacije i da nam umjesto toga uplate 124.43 kn za troškove boje prilikom uređivanja njihovih prostorija, pri čemu nećemo zaračunati troškove radne snage", piše u priopćenju Radničke borbe poslanom medijima. Nakon što je Andrija Hebrang kazao da su za napad na HDZ-ove prostorije krivi Milanović i Čačić, iz Radničke borbe su poručili da ih na taj čin ipak nisu inspirirali "Hebrangovi politički prijatelji Milanović i Čačić, s kojima se povremeno ima naviku porječkati kako zbog taštine jednih i drugih, tako i zbog potreba parlamentarnih cirkusarija u kojima se glumi različitost tamo gdje postoji slaganje po svim bitnim pitanjima".

HDZ je brod luđaka

"Da HDZ predstavlja brod luđaka bilo nam je jasno oduvijek – svojstvo broda luđaka jest upravo činjenica da se kreće prema katastrofi, a da njegova posada toga nije svjesna, već uživa u plovidbi", nadalje pišu u priopćenju, pa dodaju: "Prostorije HDZ-a su uređene novcem koji je na dvostruki način opljačkan od građana: kako od kriminalaca članova ove organizacije, tako i na temelju novaca kojega HDZ dobiva iz proračuna, time nažalost i od članova Radničke borbe". "Možda u svakome žitu ima kukolja, no postoji moment u kojem žito postaje naprosto hrpa kukolja. Daleko od toga da ste Vi kukolj u HDZ-u očistili; tek će narod očistiti sav Vaš kukolj!", završava priopćenje pristiglo u redakciju Danas.hr-a.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

I SDP može očekivati 'uređenje' bojom

Inače, glasnogovornik Radničke borbe za Večernji list je izjavio da im je ideja da se praksa zalijevanja bojom proširi cijelom zemljom.

"Idućih dana može se očekivati da će i sjedišta ostalih, kako vladajućih tako i oporbenih stranaka, biti zalivena. A crvena je boja izabrana, ne zbog neke simbolike, već zato što je najuočljivija. No ovakvim potezima Radničke borbe pridružit će se i neki drugi koji su nezadovoljni i HDZ-om i lažnom oporbom", otkrio je glasnogovornik RB. Također, pojasnio je da se u organizaciji ograđuju od trenutačnog vodstva prosvjeda, konkretno Ivana Pernara, "jer stavovi koje on zastupa predstavljaju težnju za još većom slobodom kapitala na štetu radnika". specijal-201011220227004-Više o temi Prosvjedi

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vezani članci:

arti-201103040677006 arti-201103040283006 arti-201103040028006 arti-201103040127006 arti-201103040615006

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo