Radio Taksi Zagreb smanjio cijene za čak 40 posto!

Start 9,90 kuna, kilometar vožnje 4,90 kuna – to su nove tarife Radio Taksija Zagreb, koji se odlučio na veliko sniženje zbog jake konkurencije. Ova odluka na snagu stupa 1.

21.11.2011.
13:12
VOYO logo

Radio Taksi Zagreb popustio je pred pritiscima sve snažnije konkurencije, te je gotovo godinu dana nakon dolaska Cammea, a potom i Oryxa na zagrebačke ulice odlučio smanjiti cijene svojih usluga, i to za neočekivanih 40 posto!

Tako prijevoznik kojeg se često prozivalo zbog previsokih i nerealnih cijena sada postaje i više nego povoljna opcija u slučaju da trebate prijevoz.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Start 9,90 kuna, kilometar vožnje 4,90 kuna – to su nove tarife Radio Taksija Zagreb, koji se na ovako drastično sniženje cijena odlučio zbog jake konkurencije.

"Imamo najniži start od svih autoprijevoznika u Zagrebu. Cijena sata čekanja iznosit će 40 kuna, a i ukidamo sve dodatke na praznike, prtljage i noćnu vožnju", poručio je novoizabrani predsjednik Udruženja auto taksi prijevoznika Grada Zagreba Željko Petković.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Uvode i besplatan telefon

U Udruženju se razmišlja i o uvođenju besplatnog telefona, putem kojeg bi se u bilo koje doba dana mogao dobiti taksi.

"Između ostaloga, cilj nam je i popraviti odnose s Gradom Zagrebom, sa svim institucijama u gradu i građanima. Pokušat ćemo i kodeks ponašanja i odijevanja naših službenika podići na jednu višu razinu", rekao je Petković.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Niža cijena sigurna samo ako do taksija dođete preko pozivnog centra?!

Imamo najniži start od svih autoprijevoznika u Zagrebu. Cijena sata čekanja iznosit će 40 kuna, a i ukidamo sve dodatke na praznike, prtljage i noćnu vožnjuNapomenuo je i da će se voditi bespoštedna borba protiv prenaplate cijene usluga.

"Uvođenjem printera za ispis računa mogućnost manipulacije cijenom svest će se na minimum", poručio je Petković.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U Udruženju su svjesni da će brojni vozači biti nezadovoljni ovom odlukom. Također je važno napomenuti kako nižu cijenu usluge mogu garantirati samo u slučaju kada se taksi naruči preko pozivnog centra.

"Ako netko na službenom stajalištu zaustavi taksi, onda se taksist nije dužan ravnati prema ovom cjeniku. Liberalizacijom tržišta dopušteno je da svaki obrtnik formulira svoje cijene. Dakle, samo ako do taksija dođete preko pozivnog centra sigurno vrijedi ova cijena", rekao je Petković.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Radio Taksi Zagreb Start 9,90 kn Cijena po kilometru 4,90 kn Cijena čekanja 40 kn/h Prtljaga se ne naplaćuje i nema razlike između dnevne i noćne vožnje

Taksi Cammeo Start 15 kn Prva 3 kilometra besplatna Cijena po kilometru 5 kn Prtljaga se ne naplaćuje i nema razlike između dnevne i noćne vožnje

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Oryx Start 14 kn Cijena po kilometru 5,8 kn Prtljaga se ne naplaćuje i nema razlike između dnevne i noćne vožnje

Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo