'sustavno je to radio' / Radijski voditelj na HRT-u Split navodno uzimao novac za gostovanja. Otkrila ga kolegica: 'Bili smo u šoku'

Image

Njegova kolegica fotografirala je mailove i prijavila slučaj glavnom uredniku Radija Split, Karlu Reitoberu koji je, piše Slobodna, sve prijavio HRT-ovoj službi u Zagrebu. Šabić je od jučer navodno na bolovanju

21.2.2023.
17:47
VOYO logo

Denis Šabić, voditelj na HRT-ovom radiju Split navodno je prijavljen da je uzimao novac za gostovanja u svojoj emisiji 'Topovnjača' koja se emitira utorkom od 18 do 20 sati, objavila je Slobodna Dalmacija.

Naime, na zajedničkom računalu navodno je ostao prijavljen njegov privatni mail, a njegova kolegica je vidjela da je za siječanj 2023. godine navodno slao račune udrugama, ljudima, izvođačima, općinama, župama i ostalima i to u ciframa od 200, 400 eura i više za gostovanja u emisiji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Njegova kolegica fotografirala je mailove i prijavila slučaj glavnom uredniku Radija Split, Karlu Reitoberu koji je, piše Slobodna, sve prijavio HRT-ovoj službi u Zagrebu. Šabić je od jučer navodno na bolovanju.

"Zbog skrivljenog ponašanja Denisu Šabiću otkazan je ugovor o radu. Istina je da je uzimao novce, nažalost, što je sramota za firmu. Jučer mu je poslan otkaz, mislim da mu je već danas uručen. Ne znam koliko je točno zaradio, bili smo u šoku kada smo čuli da je radio to sustavno godinama. Ne znamo još što će biti dalje, no mislim da HRT neće stati samo na ovome", rekla je Nevenka Mikac, voditeljica Odjela komunikacija HRT-a.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo