Römer razriješen, Družijanić se vraća na HRT

János Römer razriješen je danas dužnosti glasnogovornika HRT-a, a na njegovo mjesto dolazi Danko Družijanić, potvrđeno nam je neslužbeno na Prisavlju.

3.2.2010.
23:49
VOYO logo

"Danas je bilo nekih razgovora, no u svakom slučaju ne treba sumnjati da novo rukovodstvo ima mogućnost odabira najbližih suradnika, iako još je rano za iznošenje informacija u javnost", kaže Römer o nastavku smjena na Prisavlju.

Iako nam sam nije komentirao vrbovanje bivšeg poslodavca, doznajemo da se Družijaniću nakon godinu dana rada u Sektoru komunikacija u građevinskoj tvrtki Ingra, osmjehnulo mjesto glasnogovornika javne televizije te da će Römer odgovarati na službene upite dok on ne počne raditi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Družijanić je godinama bio urednik središnjeg Dnevnika, a povratkom Hloverke Novak-Srzić na mjesto šefice Informativnog programa "degradiran" je na urednika podnevnog Dnevnika te ponovno počinje izvještavati.

Družijanić je zatim odlučio ne produljiti ugovor s javnom televizijom i prihvatio mjesto direktora marketinga i komunikacija Ingre od 15. rujna 2008. godine. U međuvremenu se kolo sreće okrenulo, pa se tako ovih dana glavnoj urednici informative po prvi puta ozbiljno "smiješi" degradacija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Römer je, pak, prije dolaska na mjesto glasnogovornika bio spiker na Hrvatskom radiju, pa se očekuje da će unutar HR-a nastaviti svoju suradnju s HRT-om.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo