POSLJEDNJA EPIZODA / Putovanju za Montevideo došao je kraj!

Image
Foto: RTL

Priča o nogometašima na putu prema slavi od Beograda do Urugvaja započela je vožnjom vlakom preko Hrvatske, a završila dolaskom u Južnu Ameriku.

5.10.2013.
20:07
RTL
VOYO logo

Druga sezona povijesno-sportske priče o nogometnom timu Kraljevine Jugoslavije koji odlazi na prvo Svjetsko nogometno prvenstvo u Urugvaj,  „Na putu za Monetevideo“ 9. epizodom završava ove nedjelje u 12:30 sati na RTL Televiziji.

Image
Foto: RTL



Priča o nogometašima na putu prema slavi od Beograda do Urugvaja započela je vožnjom vlakom preko Hrvatske, a završila dolaskom u Južnu Ameriku. Pa tako u posljednjoj epizodi, nakon dolaska iz Kotora, Rosa (Danina Jeftić) započinje nov život, zaposli se u banci, nađe stan i često se viđa s Rusom Kirilom (Marko Mak Pantelić). Rajko (Mima Karadžić) šalje telegram Tirketu (Miloš Biković) da je svadba odgođena. Na brodu, Mali Stanoje (Predrag Vasić) zajedno s nogometašima slavi rođendan, Moši (Petar Strugar) iznenada pozli i njegova bolest sve jako zabrine. Iduće jutro brod pristaje u  urugvajsku luku...

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: RTL

Uz dobro poznata lica prve sezone, u ovoj sezoni gledali smo i hrvatske glumce - Bojanu Gregorić, Gorana Navojca, Filipa Šovagovića, Božidarku Frajt, a ova iznimna serija uskoro dobiva novi kino nastavak, „Montevideo, vidimo se!“ , na zadovoljstvo mnogih u Srbiji i Hrvatskoj čije je simpatije stekla.

U nedjelju, 6. listopada u 12:30 sati na RTL Televiziji ne propustite finalnu epizodu „Na putu za Monetevideo“ i  dolazak nogometaša u Urugvaj!

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo