počašćene pozivom / Punčke 'srce uz srce' s Queens Of The Stone Age!

Image
Foto: Facebook

Možda i najveća čast za djevojke posljednjih mjeseci je poziv skupine Queens Of The Stone Age da im otvore koncert na ljubljanskim Križankama u ponedjeljak, 9. lipnja.

19.5.2014.
12:26
Facebook
VOYO logo

Grupa Punčke dobila je poziv za nastup s Queens Of The Stone Age u Ljubljani upravo u trenutku kad objavljuju svoj novi videospot “Srce”. 

Možda i najveća čast za djevojke posljednjih mjeseci je poziv skupine Queens Of The Stone Age da im otvore koncert na ljubljanskim Križankama u ponedjeljak, 9. lipnja. Jedan od najvećih svjetskih rock bandova posljednjih desetak godina na velikoj je svetskoj turneji, a da im nastupe kao support u Ljubljani, odabrali su upravo Punčke.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Poziv QOTSA stigao je u trenutku kad bend novi singl s njihovog hvaljenog albuma “Sunčano s povremenom naoblakom”, onaj za pjesmu “Srce”, dobiva svoj sjajan videospot. Sniman u Zagrebu početkom travnja pod redateljskom palicom Vanje Vascarca, “Srce” je već četvrti video za singlove s prvijenca sve popularnije trojke iz Vinkovaca i Novske.

Novi video svoju premijeru dobiva u izrazito intenzivnom periodu za Punčke, kada se band spremna za proljeće i ljeto prepuno svirki po cijeloj regiji. Prva takva je već idući ponedjeljak 26. svibnja, kada će pozornicu na Gričevanju podijeliti s beogradskim Repetitorom. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo