SLUČAJ 'NARIKAČE' / Puljka pitali je li mu Milanović ugrozio brak, on prasno u smijeh: 'Nismo tražili da se ispriča'

Image
Foto: Milan Sabic/PIXSELL

Novinari su ga podsjetili na prethodne nesuglasice s Milanovićem, odnosno na situaciju od prije nekoliko godina kad je Milanović Daliju Orešković i Marijanu Puljak, suprugu splitskog gradonačelnika, nazvao 'samodopadnim narikačama'

16.3.2024.
13:40
Milan Sabic/PIXSELL
VOYO logo

Splitski gradonačelnik Ivica Puljak i predsjednik stranke Centar, koja u koaliciji s SDP-om i još osam stranaka izlazi na parlamentarne izbore, poručio je da podržavaju potez predsjednika Zorana Milanovića i njegovu kandidaturu za premijera.

"Detaljnije smo razgovarali o svemu i imamo isto mišljenje od jučer. Podržavamo gospodina Milanovića, SDP i partnere da srušimo HDZ i od Hrvatske napravimo zemlju reda i modernu, europsku zemlju", ustvrdio je Puljak dodavši da su u tijeku dogovori o zajedničkoj koalicijski listi u svim izbornim jedinicama "koja će pobijediti na ovim izborima".

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
'CROATIA VICTOR!' /

Milanović: 'Slučaj instaliranja jednog probisvijeta u meni je probudio prkos. Skoro da nije bilo izbora'

Image
'CROATIA VICTOR!' /

Milanović: 'Slučaj instaliranja jednog probisvijeta u meni je probudio prkos. Skoro da nije bilo izbora'

Što će biti s Možemo?

Na pitanje je li ulazak Milanovića u cijelu priču istisnuo platformu Možemo! na izborima, koja pregovara točkastu koaliciju s SDP-om, istaknuo je da svi koji žele srušiti HDZ moraju djelovati u istom smjeru.

"Platforma Možemo! je odlučila nastupiti samostalno, a siguran sam da će u budućoj vladi biti mjesta za sve one koji žele drugačiju i modernu Hrvatsku", tvrdi Puljak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Novinari su ga podsjetili na prethodne nesuglasice s Milanovićem, odnosno na situaciju od prije nekoliko godina kad je Milanović Daliju Orešković i Marijanu Puljak, suprugu splitskog gradonačelnika, nazvao "samodopadnim narikačama".

'Milanović mi nije ugrozio brak'

Puljak kaže da su to sve riješili ranije kad je Milanović dolazio u Split te da nije bilo potrebe za ispričavanjem. "Razgovarali smo o tome i okrenuli se na druge teme. Na tom ručku je bila i Marijana. Nismo uopće tražili da se predsjednik ispriča", otkrio je Puljak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na pitanje je li si ovime ugrozio brak, Puljak je to objeručke odbacio. "Naš je brak čvrst i postojan", rekao je kroz smijeh.

Dodao je da će se ovih dana razgovarati o mjestima na listama i o svim detaljima, a ponajviše o tome kako pobijediti HDZ. Najavio je da će od SDP-a tražiti da "budu partneri u koaliciji i u budućoj vladi kako bi razvijali Hrvatsku bez korupcije s promjenama".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nije htio otkrivati u kojem se potencijalno ministarstvu vidi te je zaključio da se u Centru vide kao važni partneri.

POGLEDAJTE VIDEO: Puljak komentirao 'slučaj narikače' i odgovorio je li mu Milanović ugrozio brak

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo