Puljak poslao poruku Splićanima uoči drugoga kruga izbora / 'Nastavit ćemo s velikim žarom voditi ovaj grad da zaista doživi preporod'

Image
Foto: Ivo Čagalj/PIXSELL

Istaknuo je da su građani već u prvom krugu izbora odabrali njihov model te poručili da su zadovoljni smjerom kojim su vodili grad

8.7.2022.
12:28
Ivo Čagalj/PIXSELL
VOYO logo

Kandidat Centra za gradonačelnika Splita Ivica Puljak pozvao je u petak Splićanke i Splićane da u nedjelju izađu na izbore jer, kako je rekao, samo oni odlučuju kakav će grad izgledati u budućnosti.

"Mi smo uvijek govorili da su ovo izbori između dva različita modela upravljanja gradom. Jedan je model koji je bio nekad, model bez javnih natječaja, povlaštenih stranačkih iskaznica, podjele plijena i brige samo za svoje interese iznad javnih interesa, a drugi je bio model koji smo mi etablirali u deset mjeseci kad smo upravljali gradom. To je bio model reda, javnih natječaja, istih šansi za sve građane", rekao je Puljak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
TRKA ZA SPLIT /

Puljak i Đogaš istresli sve adute na televiziji: 'Pročitat ću nešto zanimljivo za građane cijele Hrvatske'

Image
TRKA ZA SPLIT /

Puljak i Đogaš istresli sve adute na televiziji: 'Pročitat ću nešto zanimljivo za građane cijele Hrvatske'

Već razgovarao s Mostom i SDP-om

Istaknuo je da su građani već u prvom krugu izbora odabrali njihov model te poručili da su zadovoljni smjerom kojim su vodili grad.

"Mi ćemo nakon potvrde pobjede u nedjelju nastaviti beskompromisno s velikim žarom voditi ovaj grad da u sljedeće tri godine zaista doživi preporod i da sve ono što smo govorili zaista i napravimo te da građani budu ponosni na naš lijepi grad", izjavio je kandidat Centra.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Upitan o suradnji u Gradskom vijeću u kojem je Centar osvojio 15 mjesta te im za većinu nedostaje podrška jednoga izabranog vijećnika, rekao je kako je već razgovarao s Mostom i SDP koji imaju po dva mandata.

Nije zadovoljan kampanjom

"Siguran sam da će doći do suradnje, da ćemo imati 19 vijećnika u Gradskom vijeću i raditi na dobrobiti naših građana", kazao je Puljak objašnjavajući kako će Mostu i SDP-u ponuditi više modela suradnje kako bi pronašli onaj koji svima odgovara.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na novinarsko pitanje o ocjeni kampanje, odgovorio je da njome nije zadovoljan govoreći kako je ispod svake razine bila izjava njegova protukandidata, nestranačkog predvodnika HDZ-a, kada je, kako tvrdi Puljak, proglasio da nisu normalni građani Splita koji nisu glasovali za HDZ.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo