KUD IDIJOTI NA JARUNU / Prvi Hrvati na T-Mobile Inmusicu

Image

Dugovječni pulski punkeri predvodit će domaće snage na jarunskoj "masovki".

24.4.2009.
10:53
VOYO logo

Doznali smo i ime prvog domaćeg benda koji će nastupiti na četvrtom T-Mobile Inmusic festivalu (24. i 25. lipnja, Jarun).                             

Riječ je o neuništivim pulskim punkerima KUD Idijotima koji će na zagrebačkom open-airu predstaviti i neke stvari sa "Zbogom Istro", svog jubilarnog desetog albuma i prvog nakon punih osam godina diskografske šutnje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bend, kojeg danas sačinjavaju Sale Veruda (gitara), Tusta (glas), Bucolini (bas) i Dejo (bubnjevi), nije prestao svirati pa su u međuvremenu održali stotine koncerata kako po Hrvatskoj i susjednim zemljama, tako i po Švicarskoj, Austriji, Njemačkoj i Italiji. Prošle godine nastupili su i na završnoj večeri novosadskog Exita, zajedno s "braćom po oružju" Pekinškom Patkom i Sex Pistolsima.

Kvartet upravo slavi 28. godišnjicu djelovanja pa ćemo se imati prilike podsjetiti i na prošle uspješnice kao što su "Cenzura", "Djevojka S", "Minijatura" i "We Salute You".  Novi album, pak, trebali bi dobiti do kraja godine, a prvi singl objavit će i prije jarunskog koncerta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo