nedopuštene supstance / Prve zapljene droge na Dimensions festivalu: pronađena marihuana, amfetamini, ecstasy i digitalna vaga

Image
Foto: Thinkstock.com

26-godišnji hrvatski državljanin počinio je kazneno djelo neovlaštena proizvodnja i promet drogama na festivalu Dimensions, utvrdila je pulska policija

1.9.2017.
12:55
Thinkstock.com
VOYO logo

Policijski službenici su 30. kolovoza oko 19.30 sati, na festivalu u Štinjanu, zatekli i uhitili 26-godišnjaka, koji je kod sebe posjedovao PVC vrećicu s  62.9 grama marihuane, 0.3 grama amfetamina  i digitalnu vagu. Temeljem naloga nadležnog suda, policijski službenici obavili su pretragu automobila osumnjičenog, u kojem je pronađen PVC smotuljak s  četiri  grama marihuane, piše iPress.

Protiv osumnjičenog se nadležnom odvjetništvu podnosi kaznena prijava zbog kaznenog djela neovlaštena proizvodnja i promet drogama u redovnom postupku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pulska je policija provela kriminalističko istraživanje nad 25-godišnjim nizozemskim državljaninom te je utvrdila sumnju da je počinio kazneno djelo neovlaštena proizvodnja i promet drogama. Jučer oko 1.50 sati, na festivalu u Štinjanu,  policijski službenici su zatekli i uhitili 25-godišnjeg nizozemskog državljanina, koji je kod sebe posjedovao vrećice s 1.1 gramom ketamina, 1.2 grama kokaina te 10 tableta Ecstasy.

Osumnjičeni je po dovršetku kriminalističkog istraživanja, istog dana u večernjim satima, priveden u pritvorsku jedinicu PU istarske, piše iPress.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo