PRVA VEČER NA SLOBODI / Bandić za izabrano društvo priredio tulum

9.4.2015.
22:09
VOYO logo

Zagrebački gradonačelnik Milan Bandić u četvrtak navečer izašao je iz Remetinca, u koji je vraćen 10. ožujka nakon proširenja istrage u slučaju Agram. Iz pritvora se uputio ravno u svoj stan u Bužanovoj ulici, gdje je karavan makedonskih registarskih tablica dovezao četiri plate hrane.

Još jedano puštanje iz pritvora s Bandićem su, između ostalog, proslavili Ivica Lovrić , Milan Tomurad i Miodrag Demo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iz Bandićeva stana iza 21 sat izašli su odvjetnici Marijan Hanžeković i Krešimir Krsnik. Nisu željeli ništa komentirati.

Bandić je u društvu svog čuvara Dragutina Ferenčaka iz pritvora u Remetincu izašao oko 19 sati. Okupljenim novinarima tek je kratko kazao: "Hvala svima!" i odjurio prema automobilu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ostaje zabrana obavljanja gradonačelničke dužnosti

Iako je posljednjom odlukom u "slučaju Bandić" Ustavni sud Bandića pustio iz istražnog zatvora i naredio da se u sudski depozit vrati jamčevina koja mu je u međuvremenu oduzeta, Ustavni sud zaključio je da odluka o učincima mjere opreza kojom mu je zabranjeno obavljanje dužnosti gradonačelnika izlazi izvan njihova djelokruga te da su te mjere u isključivoj nadležnosti redovnog sudstva. To znači da Bandiću za sada ostaje zabrana obavljanja dužnosti gradonačelnika.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo