Prosvjedna povorka studenata u Zagrebu!

Najavljeno spajanje studija psihologije na Hrvatskim studijima i Filozofskom fakultetu povod je prosvjedne povorke studenata Hrvatskih studija u Zagrebu, koji su s peticijom od 2.

26.3.2012.
11:48
VOYO logo

Studenti Hrvatskih studija u http://danas.net.hr/specijal/zagreb boje se da je spajanje studija psihologije na Hrvatskim studijima i Filozofskom fakultetu prvi korak prema gašenju njihova Odsjeka za psihologiju, dok bi na Filozofskom fakultetu broj studenata porastao sa sadašnjih 80 na 130.

Studenti su krenuli iz kampusa na Borongaju prema zgradi Ministarstva znanosti, obrazovanja i sporta, a prikupili su 2.500 potpisa u peticiji kojom traže izdavanje trajne dopusnice za sve studijske programe te bezuvjetno popunjavanje profesorskih radnih mjesta, piše HRT. Namjeravaju je predati ministru znanosti, obrazovanja i sporta Željku Jovanoviću i rektoru Zagrebačkog sveučilišta Aleksi Bjelišu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iz Ministarstva su potvrdili da ministar osobno neće moći primiti peticiju, jer je na službenom putu u specijal-201012070191004-Zadar. S predstavnicima studenata razgovarat će njegova zamjenica Marija Lugarić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo

Još iz rubrike