VAŠI OMILJENI LIKOVI / Prošlo je već cijelo desetljeće: Gdje su danas 'Prijatelji'?

Image
Foto: yourtv.com.au

Kultna serija mnogima je ostala jedna od najdražih. Generacije su odrasle uz nju. Monica, Joey, Ross, Chandler, Pheobe i Rachel mnogima su se svojim životima uvukli pod kožu, a što danas rade glumic koji su ih utjelovili?

8.5.2014.
10:49
yourtv.com.au
VOYO logo

Prije točno deset godina prikazana je zadnja epizoda kultne serije 'Prijatelji'. Rachel, Monica, Joey, Phoebe, Chandler i Ross svojim su životima godinama oduševljavali fanove ove serije koja se s velikim uspjehom prikazivala od 1994. do 2004. godine. Tko je od šest glavnih likova imao najviše uspjeha nakon završetka prikazivanja serije, analizirao je News.com.au.

Jennifer Aniston - Rachel
Jennifer je nakon završetka prikazivanja serije ostvarila najzapaženiju karijeru od svih kolega iz serije. Vrlo brzo postala je jedna od najomiljenijih junakinja romantičnih komedija. Prošle je godine glumila u filmu 'We're The Millers' koji je bio veliki hit, a već je neko vrijeme u sretnoj vezi s markantnim glumcem Justinom Therouxom s kojim se zaručila. Povezivali su je i s gomilom holivudskih 'komada' među kojima su i Vince Vaughn, John Mayer, Paul Sculfor, Orlando Bloom, Gerard Butler…

David Schwimmer - Ross
Nakon prestanka prikazivanja serije Schwimmer se nije previše naradio. Glumio je u nekoliko serija poput '3D Rock' i 'Entourage', a režirao je i nekoliko filmova. U braku je s fotografkinjom Zoe Buckman, s kojom ima trogodišnju kćer Cleo.

Matthew Perry - Chandler
Ni Matthew Perry nije se baš naradio nakon prestanka snimanja 'Prijatelja'. Glumac je imao angažmane u nekoliko manje zapaženih filmova, a godinama se borio s ovisnostima o alkoholu i drogama. Ostvario je uloge u serijama koje se nisu pokazale uspješnima: 'Studio 60 on the Sunset Strip', 'Mr. Sunshine' i 'Go On'.
Bio je šest godina u vezi sa zgodnom glumicom Lizzy Caplan no prekinuli su jer se, kako se pričalo, Matthew nije želio oženiti.

Matt LeBlanc – Joey
Otkačeni Joey zasigurno je bio jedan od najpopularnijih likova. Nakon serije, nastavio je glumiti Joeyja u spin offu 'Joey', no serija nije zaživjela dulje od dvije sezone. Glumio je u nekoliko filmova, a okušao se i kao producent. Na TV se vratio sa serijom 'Episodes' te je za tu ulogu dobio Zlatni globus 2012.

Courteney Cox - Monica
Courtney Cox smo nakon Prijatelja mogli vidjeti i u serijama 'Dirt' i 'Cougar Town' i u nekoliko manjih projekata. Najviše pozornosti izazvao je i njezin brak s problematičnim Davidom Arquetteom s kojim ima kćer Coco. Par se razveo 2010. no uspjeli su ostati u dobrim odnosima.

Lisa Kudrow - Phoebe
Karijeru Lise Kudrow obilježila je uloga osebujne Phoebe. Nakon završetka 'Prijatelja' Lisa je ostvarila uloge u nekoliko filmova te serijama 'The Comeback' (HBO) i Showtime 'Web Therapy' koje se prikazuju na kabelskoj TV. Manje je poznato da je diplomirala biologiju na Vassaru te je bila uvjerena da će se baviti znanstvenim radom. Dok se pokušavala probiti u glumačkim vodama, radila je za svoga oca liječnika osam godina i za to vrijeme napisala je studiju o povezanosti ljevorukih osoba i glavobolja! Sretno je udana za Michela Sterna, s kojim ima sina Juliana.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Hell's kitchen
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo