KONCERT U ARENI / Promo paketi za Čolića rasprodani u rekordnom roku

Image
Foto: Promo fotografija

Koncert u Areni će ujedno označiti i krunu uspješne turneje "Vatra i barut" koja je započela u ožujku ove godine, a nazvana je po istoimenom 14. studijskom albumu.

24.12.2014.
12:52
Promo fotografija
VOYO logo

Božićni promo paketi ulaznica za koncert Zdravka Čolića u Areni Zagreb, koji će se održati 7. ožujka, rasprodani su u kratkom roku, što i nije nova pojava za ovog koncertnog virtuoza. Koncert u Areni će ujedno označiti i krunu uspješne turneje "Vatra i barut" koja je započela u ožujku ove godine, a nazvana je po istoimenom 14. studijskom albumu.

Rasprodane dvorane i zadovoljna publika koja se uvijek vraća po još, prate Čolića od kad je nastupio na scenu, a velika zainteresiranost za zagrebački koncert niti ovog puta nije izostala. Popularni Čola ponovo gostuje u Zagrebu, gdje je zadnja dva puta potpuno rasprodao Arenu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U punim i rasprodanim dvoranama od Švedske i Njemačke, preko Makedonije, Austrije, Slovenije, Bosne i Hercegovine, Crne Gore i Srbije do, konačno Hrvatske, Zdravko Čolić i ovom turnejom potvrđuje kako je miljenik svih generacija, te pokazuje zašto je već preko 40 godinavodeći izvođač u regijiza kojim interes ne jenjava.

''Božićne promo ulaznice, koje su prodane u rekordnom roku, zamišljene su kao idealan blagdanski poklon što je  publika i prepoznala. U prodaji su i dalje redovne ulaznice, ali svakako preporučamo da budete brzi.'' – poručio je Marko Perica, organizator koncerta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zdravko Čolić poznat je po podizanju ljestvice u koncertnim nastupima, a po količini energije, emocija i zavidnog iskustva na sceni neupitno je još jedno sjajno scensko iskustvo. Da nas čeka koncertni spektakl, za koji se na svim dosadašnjim točkama turneje tražila ulaznica više, obećava i produkcija svjetske razine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo