VOZAČI, BUDITE OPREZNI / Prometni kaos diljem zemlje: Kolaps na zagrebačkoj obilaznici, na granicama kilometarske kolone

Image
Foto: Armin Durgut/PIXSELL

HAK javlja kako je pojačan promet na glavnim cestovnim pravcima u smjeru istoka te na većini graničnih prijelaza s BiH, Srbijom i Crnom Gorom uz moguća dulja čekanja

23.12.2023.
16:54
Armin Durgut/PIXSELL
VOYO logo

Očekivano, uoči Božića mnogi građani, a i političari, krenuli su na put pa su ogromne gužve na cestama i autocestama. Vozi se u kolonama, a na nekim graničnim prijelazima prema istoku čeka se satima, piše Danas.hr.

Vozilo se usporeno i na prilaznim cestama prema Zagrebu kao i na izlazu iz glavnog grada. Gužva je bila između čvorova Jakuševec i Rugvica, zbog nekoliko prometnih nesreća kolona je bila duga oko 14 kilometara.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Screenshot/GoogleMaps
Image
Foto: Screenshot/GoogleMaps

Na zagrebačkoj obilaznici trenutno je prometni kolaps. Ogromna kolona vozila je od Svete Nedelje pa sve do čvora Ivanja Reka u smjeru istoka. Dogodilo se i nekoliko prometnih nesreća na toj dionici, a jedino se kod čvora Zagreb Istok ne vozi u koloni.

HAK javlja kako je pojačan promet na glavnim cestovnim pravcima u smjeru istoka te na većini graničnih prijelaza s BiH, Srbijom i Crnom Gorom uz moguća dulja čekanja. Iz HAK-a vozačima savjetuju da održavaju sigurnosni razmak između vozila. Velike su kolone i na granicama, a najveća je na autocesti prema Srbiji. Kod GP-a Bajakovo u smjeru Srbije kolone osobnih i teretnih vozila duge su oko 14 km. Ogromne su kolone i na graničnim prijelazima BiH.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo