dobrodošli u klub / Proljetni dar za ljubitelje punk rocka usred tjedna

Image

U glazbenom iznenađenju usred tjedna u Klubu sviraju tri mlada benda Johnny Foreigner, Big Strip Gorila i Rusti.

13.4.2014.
10:28
VOYO logo

Zagrebački Klub u četvrtak, 17. travnja, ima proljetni dar za sve ljubitelje punk rocka. U glazbenom iznenađenju usred tjedna sviraju tri benda Johnny Foreigner, Big Strip Gorila i Rusti, a sve starta u 21 sat. Ako još niste sigurni, ovo vam je samo dokaz da vikend u Klubu počinje u četvrtak.

Johnny Foreigner band je iz Birminghama koji nam dolazi po drugi put u Zagreb nakon nastupa u KSET-u u lipnju prošle godine. Za one koje ih nisu čuli, njihova osmogodišnja karijera obložena je jakim muško-ženskim vokalima, znojem oblivenim live nastupima i stotinama tisuća avionskih kilometara.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Big Strip Gorila djeluje od ljeta 2011. godine kada snima svoj prvi EP i kojeg u potpunosti samosatalno distribuira. Bend se orijentira prema modernom rock zvuku, a svoj žanr jednostavno naziva Zoo Rock. Izdavanjem EP-a kreću i prve ozbiljnije svirke i festivali poput međunarodnog Emergenza Festivala, Ferragosto Festivala, nastupa na MUF-u, Mars Moon-u u Slavonskome Brodu, a pozornicu su dijelili sa mnogim poznatim regionalnim izvođačima poput Kawasaki 3P-a, Pips-a, Električnog Orgazma, Kandžije, Partibrejkersa, Gatuza i dr.

Rusti je mladi indie/noise/punk/rock bend iz Kutine. Postoji od 5. mjeseca ove godine. Do sad su imali nekoliko koncerata u Kutinskoj Baraci i Mini Film Festivalu u Kutini s Miki Solusom te rasprodani Klub kad su nastupali zajedno s Vlasta Popić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo