Rovinj 19.-22. rujna / Projekti RTL-a na Weekend media festivalu: Aplikacija Vijesti.hr, RTL music, Gospodin Savršeni...

Image
Foto: Igor Soban/PIXSELL

Sve najnovije i relevantne informacije od sada možete pratiti i putem mobilne aplikacije

20.9.2018.
21:50
Igor Soban/PIXSELL
VOYO logo

RTL tijekom vikenda na 11. Weekend media festivalu predstavlja nove projekte među kojima su mobilna aplikacija za informativni portal Vijesti.hr koja je od sada dostupna za android i iOS sustave,  projekt RTL Music, RTL Play platformu putem koje možete uživo pratiti neke od panela sa Weekend media festivala, RTL Kockicu, kao i posebne programske projekte među kojima su Gospodin Savršeni i Život na vagi.

Mobilna aplikacija Vijesti.hr

Sve najnovije i relevantne informacije od sada možete pratiti i putem mobilne aplikacije koja je besplatna i dostupna za sve android i iOS sustave. Portal Vijesti.hr svakoga dana donosi najnovije informacije iz zemlje i svijeta o događajima od javnog interesa, a sada vam je dostupan putem samo jednog klika. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

RTL Music

RTL Hrvatska u sklopu svog poslovanja od 2017. godine širi djelatnost i na muzičko izdavaštvo, proizvodnju glazbenih sadržaja te organizaciju glazbenih evenata, a sve to objedinjeno u tvrtki RTL Music. RTL Music svoje će djelovanje usmjeriti na izvođače i izdanja koja su zanimljiva širokoj javnosti, a osim domaćih glazbenih imena, RTL Music će surađivati i s inozemnim zvijezdama, i to ponajviše u vidu organizacije koncerta stranih glazbenih imena.

RTL Play 

RTLplay je online platforma za besplatno gledanje propuštenog sadržaja, ali isto tako i live stream RTL kanala te ekskluzivni sadržaj pojedinih formata.
Osim mogućnosti gledanja emisija i serija na zahtjev, RTLplay nudi i kratke videoforme vezane za određene emisije i specijalizirane kanale kao što je Big Brother specijalizirani kanal.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

RTLplay omogućava personalizirani pristup te nakon početnog registriranja vam nudi sadržaj ovisno o osobnim preferencijama koje ste ispunili u početnom upitniku, ali i ovisno o pretraživanom sadržaju tijekom korištenja platforme.
RTLplay je gledateljima dostupan bilo kada i bilo gdje u Republici Hrvatskoj neovisno o dobu dana jer omogućuje gledanje sadržaja na zahtjev neovisno o terminu emitiranja na računalima, tabletima i pametnim telefonima s pristupom internetu.

RTL Kockica

RTL Kockica prvi je hrvatski program specijaliziran za djecu, mlade i obitelj. S emitiranjem je započeo 11. siječnja 2014. godine. Kombinira domaću i stranu produkciju, od animiranih filmova za najmlađe sve do dokumentaraca i poučnih, obiteljskih filmova za one starije te je vrlo brzo ušao u domove i oduševio raznolikošću.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Gospodin Savršeni

Svaka žena traži „onog pravog“, a RTL ga je pronašao za sve one koje još uvijek čekaju svog princa na bijelom konju.  On je savršene sportske građe, nestvarno bijelih zuba, kakvi se samo viđaju samo u snovima, i najljepšeg osmijeha na svijetu, on je - bezobrazno zgodan! Neodoljiv, iznimno šarmantan i uglađen, prava čežnja svake žene! On je 'Gospodin Savršeni'!

Novi RTL-ov show 'Gospodin Savršeni' (The Bachelor) prikazuje se već 16 godina diljem svijeta; od SAD-a, Kanade, Brazila, Njemačke i Francuske pa sve do Kine, Japana, Australije i šire. Snimljeno je preko 1000 epizoda i 130 sezona, što ukazuje na veliku popularnost tog uzbudljivog ljubavnog putovanja na kojem savršeni neženja traži svoju bolju polovicu. A zbog velike doze uzbuđenja, ljubavnih drama i suza, show je ubrzo zaludio publiku diljem svijeta, koja s jednakim emocionalnim nabojem proživljava ljubavne zaplete i vesele rasplete, te tako postao globalni fenomen.
Večere uz svijeće, uzbudljiva putovanja, nezaboravne zabave, mnoga iznenađenja, duge šetnje i razgovori do kasno u noć samo su dio onoga što će RTL-ov neženja iskusiti s odabranim sretnicama, a sve to kako bi na kraju romantične avanture pronašao svoju srodnu dušu. Ako ste mislili da su ljubavne bajke rezervirane samo za romane i dječje uspavanke, varate se jer uz gospodina Savršenog ljubavna bajka postaje stvarnost!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Život na vagi 

Nakon dviju uspješnih sezona na male ekrane ponovno se vraća i omiljeni RTL-ov natjecateljski reality show ''Život na vagi'' koji je već mnogo puta dokazao da su pravi recept za skidanje kilograma hrabrost, odricanje, velika volja, ali i snaga uma. Uz pomoć dobro znanih trenera Sanje Žuljević i Marija Mlinarića, koji će ih trenirati i podučavati o zdravoj prehrani i životnim navikama, novi će se natjecatelji suočiti s brojnim izazovima i iskušenjima koji će transformirati njihov izgled, ali i cjelokupni život.

Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo