'VOLIM HEROIN' / Prodaju se zatvorski dnevnici zločestog dečka britanskog rocka

Image
Foto: Ben Birchall/Press Association/PIXSELL

Osim klasičnog dnevnika, čija je cijena 4250 funti, kupcima se nudi i bilježnica u koju je upisivao svoja razmišljanja, dijelove planiranog romana, stihove kasnije objavljenih pjesama te crteže poput jednog naslovljenog "volim heroin"

11.9.2015.
9:38
Ben Birchall/Press Association/PIXSELL
VOYO logo

Zločesti dečko britanskog rocka Pete Doherty prije desetak je godina odslužio zatvorsku kaznu zbog provale, krađe i droge, a kako su izgledali njegovi dani iza rešetaka otkrit će dnevnici koji su upravo ponuđeni na prodaju.

Osim klasičnog dnevnika, čija je cijena 4250 funti, kupcima se nudi i bilježnica u koju je upisivao svoja razmišljanja, dijelove planiranog romana, stihove kasnije objavljenih pjesama te crteže poput jednog naslovljenog "volim heroin".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tu su i rukom pisane poruke koje su mu slali fanovi iz čitavog svijeta, kao i akordi klasika njegovih Libertinesa poput "Don't Look Back Into the Sun".

Spomenimo i da su Libertinesi, po mnogima najvažniji britanski rock bend u ovom stoljeću, ovoga tjedna objavili povratnički album "Anthems For Doomed Youth".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Oba rukopisa prodaju se u jednoj londonskoj knjižari.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo