SKRIVENA OPASNOST / Procurio plin na benzinskoj na Črnomercu, ženi pozlilo. Sve je iznenadilo što oni uopće nemaju plin

Image
Foto: Shutterstock/Ilustracija

Na bezninskoj crpki u Ilici 278 pozvani su vatrogasci zbog snažnog mirisa plina

30.10.2021.
20:46
Shutterstock/Ilustracija
VOYO logo

Na bezninskoj crpki u Ilici 278 pozvani su vatrogasci zbog snažnog mirisa plina.  No, kako piše Dnevnik.hr  benzinska crpka  ne prodaje autoplimn, i kućni plin, niti je uopće plin proveden do nje., a kada su vatrogasci doši, mjerni uređaji nisu pokazali povišenu razinu plina.

Pozvana i hitna, izvor još tražili

Ispočetka se mislilo da je miris plina možda došao od nekog vozila koje koristi ukapljeni plin. no onda je počeo detaljan pregled zgrade prodavaoinice i okoline i instrument je počeo divljati, Jednij djelatnici je i pozlilo pa je pozvana  Hitna.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vatrogasci su uspjeli otvoriti podzemne spreminke goriva, te se alarm na mjernom instrumentu pojačao, tako da je skoro sigurno da izlaze isparenja goriva.

"U dogovoru s policijom blokiran je prolaz pješacima, te je blokirana krajnja desna vozna traka Ilice. Čeka se odgovorna osoba INA-e koja će preuzeti daljnja postupanja prema sigurnosnim protokolima", doznajemo od zagrebačkih vatrogasaca.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iz zagrebačke policije su potvrdili curenje plina. Navode da je u 17:40 iz tehničkih razloga došlo do curenja plina, ali da nije bilo ugroze.

"Kolege utvrđuju što se događa, promet se odvija normalno, zatvoren je sam prostor benzinske", dodaju u PU zagrebačkoj.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo