ZLOČIN U VINKOVCIMA / Procurile nove uznemirujuće snimke ubojice iz Vinkovaca: 'Sad će oni vidjeti tko je baja'

Image
Foto: D. Javovorvić/Pixsell

Ubio je oca Antuna (63) ispred kuće, pucao je u njega kroz vrata Mercedesa, a htio je ubiti i brata. Prijateljima je poslao oproštajnon pismo i snimku na kojoj je pokazao sliku iz nasilne igrice, bocu alkohola i dva pištolja

30.3.2023.
12:16
D. Javovorvić/Pixsell
VOYO logo

Vukovarsko - srijemska policija u utorak navečer primila je dojavu da je u Vinkovcima vatrenim oružjem ubijena jedna osoba, pronašli su tijelo jednog muškarca, a potom i drugog, kako se sumnja, počinitelja ubojstva.

Ubojica najavljuje što će učiniti vidi se to u novim snimkama koje kruže internetom. Rekao je kako su ga dosta je*ali ljudi, život i nepravda. Na snimci se čuje se i kako prijeti policiji i pokazuje masku i dva pištolja, prenosi 24 sata.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Poslao oproštajno pismo i snimku

Ante P. (22) iz Vinkovaca prijateljima je poslao oproštajno pismo i snimku. Na njoj je pokazao masku iz nasilne igrice, bocu alkoholnog pića i dva pištolja.

Ubio je oca Antuna (63) ispred kuće, pucao je u njega kroz vrata Mercedesa, a htio je i upasti unutra i ubiti brata.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pobjegao je, ušao u rijeku Bosut i pucao na policajce, objavila je policija. Oni su našli tijelo kako pluta rijekom i uzvratili vatru.

Sada su se pojavile još dvije nove snimke nakon što je jučer procurila uznemirujuća snimka u kojoj se hvali oružjem.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
'obrnuto sam od toga' /

Internetom kruži uznemirujuća snimka nastala prije ubojstva u Vinkovcima: 'Ne radim to bez razloga'

Image
'obrnuto sam od toga' /

Internetom kruži uznemirujuća snimka nastala prije ubojstva u Vinkovcima: 'Ne radim to bez razloga'

Pokazuje i oružje i rezervnu municiju

"Ovo je za onaj mali pištolj, što još imamo. Je*o mater, jesam se naoružao. Kad dođe policija, oni znaju plašiti samo srednjoškolce. Sad će vidjeti Dallasa sa dva pištolja i oko 130 komada municije pa vidit ćemo ko je baja. A ovo je 45-ica, to kida slonove", priča ubojica na snimci i pokazuje dva pištolja i municiju.

Podsjetimo, u utorak navečer u Vinkovcima je došlo do pucnjave u kojoj je ubijen jedan muškarac, a tijelo drugog, ujedno i osumnjičenog za ubojstvo, pronađeno je nešto kasnije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ispred kuće oca dovezao se u Mercedesu te ga pozvao da izađe. Nakon tog je oca upucao kroz vrata, a onda krenuo prema obližnjoj kući u kojoj živi njegov brat.

Uz prijetnje da će ubiti svog brata u kuću je ispucao nekoliko metaka. Netko je u međuvremenu pozvao policiju dok je njihova majka za to vrijeme zapomagala. Policajci su vrlo brzo stigli na mjesto zločina i presreli ubojicu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na mjestu zločina došlo je do razmjene vatre, a policija je pucala u zrak da upozori mladića da baci oružje. Mladić ih nije poslušao već je zapucao u njih.

U tijeku je očevid i kriminalistička istraga nakon koje bi se trebalo ustvrditi je li se ubojica ubio sam ili je nastradao u razmjeni vatre s policajcima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Love island games
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo